Celebrity News

Plata Jelene Đoković iznosila je koliko sada jedna njena cipela! Evo gde je radila pre nego što je upoznala Novaka (FOTO)

Jelena Đoković pre Novaka bila je skromna devojka

Plata Jelene Đoković iznosila je koliko sada jedna njena cipela! Evo gde je radila pre nego što je upoznala Novaka (FOTO)

Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Budući da potiče iz porodice sa skromnim primanjima, Jelena Đoković pre Novaka morala je da se trudi i da naporno radi ne bi li postigla svoje ciljeve.

Pročitajte: OVO je otac deteta Ljiljane Jakšić - Mlađi je od nje i do danas nije osetio potrebu da vidi svoju ćerku

O tome koliko se još kao devojčica izdvajala od drugih, na koji način se trudila da dobije visoko obrazovanje i gde je i šta sve radila kako bi zaradila i doprinosila porodičnom budžetu, ispričala je za medije njena prijateljica iz odeljenja, a Svet je to preneo.

Ata Images/Antonio Ahel

- Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli -  počela je priču dama koja je usput napomenula da ne želi ime da joj se spominje, ipak o drugarici je nastavila da iznosi detalje:

-  Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sestra je prva otišla i to je za Jelenu bio veliki šok, jer je za nju izuzetno vezana – kazala je prijateljica Novakove supruge pa za sam kraj otkrila gde je Novakova izabranica radila i koliku je platu imala.

– Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. 

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže- Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

- Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka po raznim događajima.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Skromnost koja se danas nazire u Jeleninim postupcima očigledno datira još iz tog perioda. I ona i Novak potiču iz porodica sa skromnim primanjima i vrlo dobro znaju kako izgleda pomučiti se i stvoriti.

Njihov humanitarni rad takođe svedoči tome.

Komentari (0)

Loading