Celebrity News

Sin joj je drugi razred, a možete li da pogodite koliko godina ima Snežana Borjan?

Snežana Borjan godište ne krije

Sin joj  je drugi razred, a možete li da pogodite koliko godina ima Snežana Borjan?

Antonio Ahel/ATAImages

Bivša direktorka marketinga FK Partizan i golman uživaju u ljubavi. Njihovu sreću upotpunilo je rođenje sina Filipa, a Snežana Borjan godište ne krije.

Pročitajte:Živeo je u mom stanu, izdržavala sam ga! Golmanova supruga otkrila istinu o njihovoj ljubavi

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan, mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu. Svakodnevno vežba, birano se hrani i redovno ide na tretmane lepote.

Kako često deli sa pratiocima na Instagramu, uživa u pripremanju zdravih specijaliteta. Sneža izgleda besprekorno pa mnoge zanima koje je godište.

Snežana je rođena 1982. godine u Užicu, dok je Milan pet godina mlađi od nje. Rođen je u Kninu, a 1995. godine je sa porodicom izbegao u Beograd. Pet godina kasnije su se preselili u Kanadu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo.

Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio - ispričao je svojevremeno za „Gloriju” Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

- Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom - rekla je ona jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading