Celebrity News

Ana Bekuta prošetala Londonom, pa poslala poruku kralju: Prolaznici uzeli telefone, snimali je (FOTO)

Modni stil Ane Bekute zadivio Engleze

Ana Bekuta prošetala Londonom, pa poslala poruku kralju: Prolaznici uzeli telefone, snimali je (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Često modni stil Ane Bekute izaziva divljenje kod publike.

Estradna umetnica godinama važi za osobu koja ume da se obuče, te kada joj je namera da sve zaseni odabirom garderobe, ona to i učini.

Pročitajte: Ovakav modni okršaj niste videli! Ana Bekuta iskopirala Seku Aleksić, ne misli o godinama, ni da li joj priliči (FOTO)

Razni su odevni komadi kojima Ana privlači pažnju. Strogo prati trendove, istovremeno odevanjem nastoji da sačuva mladalački duh, te je tako fanovi mogu videti i u elegantnim haljinama, ali i trenerkama i širokim pantalonama, UGG čizmama, anatomskim papučama i slično.

Modni stil Ane Bekute upravo zbog svega navedenog nedavno je fascinirao i Engleze.

 

 

Pevačica je, naime, otputovala u London, veruje se iz profesionalnih razloga, međutim pronašla je vremena da obiđe grad i uživa kako u njegovim lepotama tako i u tehnološkim inovacijama.

Poput mnogih drugih koji obiđu starine i Bekuta se okrenula novitetima. Navodno na svakom koraku nalaze se mali podijumi koji se okreću, a koje prati muzika.

 

 

Na jedan od njih popela se i Ana i zapevala svoj veliki hit "Bio si moj kraj".

Pročitajte: Misteriozni muškarac otkrio detalje tajnog susreta sa Bekutom - Sedeli smo na čarobnom mestu, daleko od svih, Ana mi je…

"Nisam mogla da odolim. Atrakcija na ulicama Londona, pa kad već imam kralja zašto da ga i ne otpevam?! Bio si moj kralj, London 2024", napisala je ispod snimka, na kome se vidi da je folk zvezda privukla veliku pažnju prolaznika koji su, osim što su je slušali kako peva, posmatrali njen prefinjeni autfit.

 

 

Za šetnju britanskom prestonicom odabrala je bež-oker komplet, suknju i džemper koji je prošarala belom košuljom, a čitav stajling upotpunio je kaput u istoj nijansi.

Svi se pitaju koje to još komade skriva Bekutin garderober i da li bi nekada pristala da ga otvori za javnost.

Komentari (0)

Loading