Celebrity News

Anastasija Ražnatović prošetala afrolokne: Ceo grad priča samo o tome (FOTO)

Frizura Anastasije Ražnatović poslednji je krik mode

Anastasija Ražnatović prošetala afrolokne: Ceo grad priča samo o tome (FOTO)

Ata Images

Frizura Anastasije Ražnatović od prilike do prilike neko vreme bila je drugačija.

Cecina mezimica od prvoga dana shvatila je smisao šou-biznisa, stoga čim je zakoračila u svet muzike, krenula je s izgradnjom sopstvenog unikatnog imidža.

Pročitajte: Vesna Dedić stavila tačku na romansu sa doktorom! Poručila samo jedno (FOTO)

Veliku ulogu tu su odigrali najpoznatiji stilisti, frizeri i šminkeri u gradu. Ipak s vremenom Tasa je spoznala koje je odevne kombinacije karakterno najbolje definišu i taj put je pratila.

U skladu s tim pažljivo je birala i način stilizovanja frizure.

 

 

Probala je da bude i šatirana, da ima bronzanu kosu, kraću do ramena, blago uvijenu ka unutra, pa na spolja, sitne lokne. Ipak sve od ponuđenog u jednom momentu je odbacila i okrenula se svojoj prirodnoj boji kose ravno isfeniranoj.

Frizura Anastasije Ražnatović nešto je po čemu je mlada pevačica već neko vreme prepoznatljiva, može se reći da taj stil modeliranja kose ide uz sve odevne kombinacije.

 

 

Gusta i lepo ošišana, ravno isfenirana kosa odlično pristaje uz poslovne, elegantne, pa i uz sportske komade, što je unapred dobitna kombinacija.

Iako je stava da ono što je provereno i dobro ne treba menjati, Tasa tek povremeno iskoči iz zone komfora i proba nešto novo.

 

 

Pre izvesnog vremena uvila je kosu po uzoru na afrofrizure, čime je privukla veliku pažnju medija i javnosti, posebno svojih fanova na Instagramu.

Pročitajte: Na Instagramu savršeni, a kako zaista izgledaju nokti Anastasije Ražnatović (FOTO)

Pomenutom promenom izazvala je supruga fudbalera Nemanje Gudelja brojne komentare, među kojima je najviše bilo pozitivnih.

Bilo je i saveta, ali svakako i reči podrške upućenih Cecinoj naslednici, koja je nakratko, zarad braka i doma u Sevilji, pauzirala sa karijerom.

Kako izgleda nova frizura Anastasije Ražnatović pogledajte  ovde.

 

Komentari (0)

Loading