Celebrity News

Dijana Đoković pravi najbolji slatkiš na svetu: U tri koraka je gotov - Tara i Stefan ne mogu da mu odole

Recept Dijane Đoković svim bakama je dobro poznat

Dijana Đoković pravi najbolji slatkiš na svetu: U tri koraka je gotov - Tara i Stefan ne mogu da mu odole

Recept Dijane Đoković za palačinke obožavaju svi ukućani, a posebno im se raduju deca Jelene i Novaka.

Nije tajna da se majka slavnog sportiste ne slaže sa snajom po pitanju ishrane.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama -Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Tvrdi da se oko većine namirnica preteruje, te da teniser i njegova supruga treba malo da popuste, bar kada je o ishrani njihovih naslednika reč.

ATA Images

 

U to ime kada god Stefan i Tara dođu kod nje i Srđana, ona isprobava nove recepte za slatkiše, a jedan recept Dijane Đoković unuci posebno vole.

– Kad god ima vremena, pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da se šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete toplinu doma kod bake i deke.Vole moje čuvene palačinke.

getty

 
 

– Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: ‘Bako, normalne, pusti te bezglutenske’ – otkrila je davno uz osmeh Dijana Đoković, čiju vam kulinarsku tajnu otkrivamo u celosti.

Recept Dijane Đoković - Palačinke

Sastojci: 

‒ 2 jaja

‒ 200 g brašna

‒ 4 kašike ulja

‒ 300 ml mleka

‒ 200 ml mineralne vode

‒ kašičica-dve šećera

‒ prstohvat soli

Clive Brunskill/Getty Images)

 

Priprema:

Razbijte jaja u činiju pa dodajte šećer i so. Umutite mikserom, dodajte ostale sastojke sledećim redosledom: polovinu pripremljene količine brašna i mleka, pa ostatak brašna i mleka. Mešajte dok smesa ne postane glatka. Lagano dodajte mineralnu vodu i ulje i nastavite sa mešanjem.

Pročitajte: Dijana Đoković na plaži pokazala sve svoje adute: Čega da se stidi, pa uskoro puni 60 godina (FOTO)


Ostavite smesu da odstoji trideset minuta u frižideru, pa pecite sa obe strane na zagrejanom tiganju na koji ste stavili nekoliko kapi ulja. Nafilujte nadevom po želji i uživajte.

Prijatno!

Komentari (1)

Loading
Kukavci

09:24 20.11.2023

Ma ljudi, je li ovo moguće? Ne verujem šta čitam! Kakav recept! Ludilllllooooo