Celebrity News

Baloni, cveće i LJUBAV: Zavirite na proslavu rođendana prve dame Tamare Vučić (FOTO)

Tamara Vučić obeležila rođendan

Baloni, cveće i LJUBAV: Zavirite na proslavu rođendana prve dame Tamare Vučić (FOTO)

Miloš Nadaždin

Da je prva dama Srbije Tamara Vučić obeležila rođendan, doznalo se putem njenog Instagram proflia. Već nekoliko nedelja supruga predsednika države Aleksandra Vučića vrlo uspešno uređuje svoj profil na pomenutoj društvenoj mreži, te je tako sa brojnim pratiocima ona koliko jutros podelila radost zbog slavlja. 

Pročitajte: Tamara Vučić uslikana u Njujorku obučena kako je ne viđamo u Srbiji: Prva dama ispred stana Keri Bredšou zaustavila saobraćaj (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Tamara se naime, kratkom objavom i prelepim fotografijama koje potpisuje jedan od naših najboljih fotografa Miloš Nadaždin, pohvalila da danas slavi rođendan, dok se istovremeno zahvalila svima onima koji su se i pre njene objave setili da je na današnji dan ona došla na svet.

- Od srca svima zahvaljujem na divnim rođendanskim porukama, kreativnim čestitkama i lepim željama! Moram da priznam da nikada nisam volela ni verovala u traktate o tome da ću, kada odrastem i dođem u neke godine, jednostavno na svet i život gledati drugačije, relističnije i prizemnije....manje emotivno. Draga mi je spoznaja da su, ipak, presudni karakter i vaspitanje. Posebna zahvalnost @milosnadazdin na ovom divnom rođendanskom poklonu, zapravo, poklonima - napisala je prva dama, a listajući slike redom jednu po jednu njeni fanovi mogli su se uveriti kako u Nadadždinovo umeće, tako i u njenu mladalačku energiju pa i lepotu i dobar stas.

Pročitaje: Ona jednostavno ne ume da pogreši: Tamara Vučić otvorila prolećnu sezonu, romantičan print i boja koju prosto obožava FOTO

Miloš Nadaždin

 

Miloš Nadaždin

 

Da je Tamara Vučić obeležila rođendan i to 42. mnogi nisu u stanju da poveruju, jer supruga predsednika države pleni neverovatnom harizmom na kakvoj joj mogu pozavideti daleko mleđe žene i devojke.

Komentari (0)

Loading