Celebrity News

Snežana Đurišić NAPUSTILA doktora Vanju! Otkrila ko je sada u njenom srcu, fotografijom iz Pariza potvrdila sve

Kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića došao je iznenada, pišu mediji

Snežana Đurišić NAPUSTILA doktora Vanju! Otkrila ko je sada u njenom srcu, fotografijom iz Pariza potvrdila sve

Prva reakcija javnosti kada se doznalo da je Snežana Đurišić uplovila u vezu sa doktorom ginekologije Vanjom Miloševićem bila je vrlo burna. Pitali su se mnogi kako je estradna umetnica uspela tako brzo da zaboravi supruga, koji je iznenada preminuo, a bilo je i onih koji nisu videli budućnost njene veze sa lekarom. Kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića nije se obistinio u vremenskom periodu kada se prognoziralo, ipak od tog momenta kreće medijski brodolom za pevačicu i njenog izabranika.

Pročitajte: Ti si ZLA zaova! Snimljen razgovor Snežane Đurišić sa sestrom doktora Vanje, pogledajte kako se ta žena ponaša prema njegovoj porodici

Dejan Milićević

 

Gotovo da ne prođe dan da se o njihovom odnosu ne govori, vrlo često može se čuti kako je Vanja Snežanu prevario sa mlađom i lepšom, na šta ona nikada nije reagovala. Umela je Snežana eventualno putem Instagrama da pojasni stanje stvari i otkrije pravu istinu, a ta platforma, omiljena mnogima, postala je mesto na kom ona rado komunicira sa publikom.

Pročitajte: Dokle ide TVOJE ZLO: Evo šta se dešava u kući Snežane Đurišić, uplakana se oglasila i sve priznala (FOTO)

Ata Images

 

Snežanine objave uglavnom se odnose na promociju nastupa ili pak muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kom žirira, a neretko ona sa fanovima deli i privatne objave, među kojima fotografije ćerke, sina i njihovih naslednika, što je učinila i danas.

Pročitajte: Popio je šaku tableta posle svađe sa ženom... Niko ne zna da je Snežana Đurišić spasla život ovom pevaču FOTO

 

 

Ona je, naime, sa pratiocima podelila slike iz Pariza gde se trenutno nalazi sa ćerkom, njenim sinom i naslednicom. Kratko ispod opisa fotografija napisala je: "Moje bogatstvo".  Usledili su ubrzo komentari fanova, među kojima su uglavnom bile pohvale, naravno bilo je i onih koji su se zloslutno zapitali da li je to došao kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića kada je u grad ljubavi ona otišla sama, tačnije sa unucima i ćerkom.

Komentari (0)

Loading