Celebrity News

Konačno je priznao: Srce Stjepana Hausera osvojila OVA glumica koju svi znate! Nismo ni slutili da su u vezi (FOTO)

Nova devojka Stjepana Hausera nije više tajna

Konačno je priznao: Srce Stjepana Hausera osvojila OVA glumica koju svi znate! Nismo ni slutili da su u vezi (FOTO)

Privatna Arhiva

Muzika najekstrevagantnijeg performera na violončelu današnjice, prvo uz karijeru kroz duo 2Cellos sa Lukom Šulićem, a zatim i kao samostalnog izvođača, pleni i obuzima milione obožavatelja širom sveta, međutim ljubavni život, o kojem iako retko govori, neprestano intrigira regionalnu javnost, te se često po medijima prepliće tema na konto njegovog emotivnog statusa, a tačna informacija ko je nova devojka Stjepana Hausera čeka se već duže vreme.

Otkako je 2017. okončao dvoipogodišnju vezu sa popularnom pevačicom Jelenom Rozgom, miljenik žena i veliki zavodnik nikako da se skarsi, njegov emotivni život pun je kontroverza i raznih spekulacija za koje sam često daje povoda, a to je uradio i sada objavom na kojoj razmenjuje nežnosti sa prelepom brinetom.

Pročitajte: Stjepan Hauser staje na ludi kamen - Zaprosio devojku, roditelji dali blagoslov, slavlje se očekuje na proleće (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Fotografije su privukle veliku pažnju i napravile pravu atrakciju na "Instagramu", te su munjevitom brzinom krenuli komentari kako je hrvatski violončelista ludo zaljubljen, te da se konačno pojavila dama u njegovom životu dovoljno dobra da je on u javnosti i predstavi. Reč je o glumici, atraktivnoj Maji Talem čija blizina i energija njemu očito prijaju, te nije skidao osmeh sa ozarenog lica dok je nežno grlio i privijao uz sebe, pred svima pokazujući svoje šarmerke veštine.

Pročitajte:  Stjepan Hauser obeležio 35. rođendan! Otkrio da bolju proslavu nikada nije imao, a sve zbog jednog detalja (foto)

Instagram

 

Iako se nije konkretno oglasio povodom svog emotivnog statusa, u najnovijoj objavi kao i nebrojeno puta kratko je napisao: "Da li voliš kad te zovem Senjorita?", i time mnoge naveo na razmišljanje da li je nova devojka Stjepana Hausera ova lepotica iz kadra ili je u pitanju samo promo snimak za "Instagram".

Zavirite u luksuzno opremljenu vilu Stjepana Hausera

Komentari (0)

Loading