Celebrity News

Koliko je samo porastao i promenio se! Sin Maje Berović presladak je mališan, procenite na koga sada liči? (FOTO)

Sin Maje Berović ima devet meseci i presladak je dečak

Koliko je samo porastao i promenio se! Sin Maje Berović presladak je mališan, procenite na koga sada liči? (FOTO)

Kada je sin Maje Berović u februaru ove godine došao na svet, to je bila prava medijska senzacija. Svi su želeli da doznaju što više o nasledniku pevačice, koja sa suprugom, biznismenom Alenom Dragosavom živi u Austriji. S obzirom na veliku prostornu udaljenost razumljivo je što domaći mediji nisu uspevali da dođu do bližih informacija o mališanu koji je po rođenju poneo ime Lav.

Pročitajte: TRI GODINE OD ARENE MAYE BEROVIĆ: Pevačica objavila video sa koncerta

Instagram

 

U neko doba folk zvezda se odvažila i prvu fotografiju sina objavila na "Instagramu" što je izazvalo pravu euforiju, pa i rasprave na temu na koga mališan više liči na oca ili ponosnu majku. Budući da je još uvek bio vrlo mali, teško je bilo donositi bilo kakve zaključke, a mediji jednako kao i javnost ponadali su se da će pevačica i ubuduće  slike sa sinom postavljati na profil, što se nažalost nije dogodilo.

Pročitajte: Energični nastup zavodljive Maye Berović je sinoć oduševio sve prisutne!

Iz samo njoj poznatih razloga Maja se odlučila za tajanstvenost, najverovatnije želivši da sinovljevu privatnost skrije što više može, a devet i po meseci kasnije poklekla je i ponovo se pohvalila naslednikom. Iako je mališanu lice skrila, jasno kao dan bilo je koliko je porastao, kao i to da dečak obožava da provodi vreme sa mamom.

Pročitajte: Za sina samo najbolje: Maja Berović neće se poroditi u Srbiji, čak ni ime nije obično

Instagram

 

Sin Maje Berović kroz par meseci puni godinu dana, te postoje nade da će to biti povod da pevačica ponovo prikaže lice mezimca na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading