Celebrity News

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića i njen stajling je nešto najslađe što ćete videti danas: Mala Lola kako raste sve više liči na oca (FOTO)

Autor: | 15/10/2022

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića ima godinu i po dana

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića i njen stajling je nešto najslađe što ćete videti danas: Mala Lola kako raste sve više liči na oca (FOTO)

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića stigla je na svet 5. marta prošle godine i iako vam se možda čini kao da je slavni voditelj po drugi put postao tata relativno nedavno, najnovija fotografija male Lole dokazuje da vreme zbilja leti neumitno, a da je u proteklom periodu tatina mala naslednica već dosta porasla. Naime, domaćin emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" nedavno je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio najaktuelnije izdanje njegove mlađe ćerke koju je dobio sa partnerkom Anjom Petrović a pažnju odmah privlači činjenica da je devojčica dosta porasla.

Instagram

 

Po mišljenju mnogih, već se sa sigurnošću može odrediti da mlađa ćerka Ivana Ivanovića u značajnoj meri liči na svog poznatog oca, a to se pre svega može zaključiti po osmehu i očima. To znači da su geni voditelja dosta jaki budući da se i za njegovu stariju ćerku Stašu smatra da dosta liči na svog oca.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića je FATALNA PLAVUŠA: Zbog prelepe Anje svi su se okrenuli, njene fotografije sa bebom oduzimaju dah

Instagram printscreen

 

Voditelj je i ranije znao da podeli po koju sliku svoje mezimice, ali mlađa ćerka Ivana Ivanovića tek sada pokazuje do koje mere je tatina naslednica. Ivanović je opčinjen svojom ćerkom, a isti je slučaj i sa njenom starijom sestrom Stašom koja je tati i njegovoj izabranici od velike pomoći oko čuvanja male Lole.

Komentari (0)

Loading