Celebrity News

Prvi put i bez DLAKE NA JEZIKU: Tamara Jarić otkriva kakav odnos ima sa bivšom snajkom Adrianom Limom

Sestra Marka Jarića gradi veoma uspešnu dizajnersku karijeru

Prvi put i bez DLAKE NA JEZIKU: Tamara Jarić otkriva kakav odnos ima sa bivšom snajkom Adrianom Limom

Tamara, sestra Marka Jarića proslavljenog košarkaša, godinama se uspešno bavi modnim dizajnom, a svoje poslovanje proširila je van granica Srbije.

Pročitajte: Ovako izgleda SESTRA poznatog košarkaša - Marko Jarić ponosan je na Tamaru iz jednog posebnog razloga (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

Više od 15 godina živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija te svoje kreacije prikazuje širom sveta, međutim i pored brojnih uspešnih revija nije se često eksponirala u javnosti. 

Brend iza kog ponosno stoji sestra Marka Jarića predstavnik je održive mode. Nije u pitanju samo recikliranje materijala, već niz aktivnosti koje vodi ka smanjenju hiperprodukcije, edukacija kada je očuvanje planete u pitanju i promena u pogledu mode koja se od pojedinca širi ka globalnom nivou.

Pročitajte:ZAPANJIĆE VAS ODEVNA KOMBINACIJA MAJKE MARKA JARIĆA - Evo zašto je sinoć Leposava bila u centru pažnje (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Gostujući u emisiji "Chit Chat", Tamara je otkrila da je jako vezana za brata i da se često konsultuje sa njim čak i kada je moda u pitanju, a u kakvim je odnosima sa bivšom snajkom Adrianom Limom u poslednje vreme s obzirom na to da su bile jako bliske, istakla je:

- Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne - ispričala je Tamara.

 

Komentari (0)

Loading