Celebrity News

Zar posle toliko godina braka: Detalji odnosa Žike Nikolića sa DRUGOM ŽENOM

Supruga Žike Šarenice bavio se ekonomijom i vrlo je tolerantna

Zar posle toliko godina braka: Detalji odnosa Žike Nikolića sa DRUGOM ŽENOM

Više od tri decenije supruga Žike Šarenice i voditelj su u skladnom braku. Upoznali su se, kako je on svojevremeno za štampu priznao, na trmvajskoj stanici i od tog momenta su nerazdvojni. Sedam godina od prvog kontakta su se i venčali i ne kriju da im je i dalje izuzetno zanimljivo i lepo kada su zajedno. Vole da putuju, dok je voditelj i vrlo romantičan, što se dalo zaključiti i na osnovu njegove najnovije izjave u jednoj TV emisiji. 

Pročitajte: Nikada nije zaboravio odakle potiče: Ovo je porodični dom Žike Šarenice, prizor će vas RASTUŽITI (FOTO)

Hellomagazin

 

Pričalo se, naime, o neverama i prevarama, a Žika nije časio časa da otkrije da on o tome nikada ne misli, jer kraj Zorane Nedić ima sve o čemu je sanjaonada se da je i ona istog mišljenja, a na pitanje kako podgreva strast u braku posle toliko godina života pod istim krovom odgovorio je:

- Ja kada poželim drugu ženu, ja svoju pošaljem kod frizera - kazao je Žika i dodao da se naravno šali, ali i da je izuzetno ponosan na suprugu, koja za njega i činjenicu da je prepoznatljiv u javnosti ima razumevanja.

- Da je Zorana krenula nekim drugim putem, možda bi bila uspešnija od mene. Živeti uz nekoga ko stalno privlači pažnju je za svaku pohvalu. Mi retko kada imamo priliku da budemo sami kada izađemo, tako da je to dosta stresno - izjavio je Šarenica.

Pročitajte: Promenila je prezime i napustila Srbiju: Gde je posle razvoda nestala bivša supruga Ivana Ivanovića

 

 

Komentari (0)

Loading