Celebrity News

E moj tata... Srceparajuća poruka Devina Antonovića Miroslavu Iliću rasplakala sve, povukao je potez koji MNOGO GOVORI

Devin Antonović Miroslavu uputio poruku

E moj tata... Srceparajuća poruka Devina Antonovića Miroslavu Iliću rasplakala sve, povukao je potez koji MNOGO GOVORI

Devin Antonović Miroslavu uputio poruku koja će mnogima izmamiti suze...

Borba za dokazivanje očinstva Miroslava Ilića sinu Mirjane Antonović, Devinu, traje godinama, a sada je sud doneo presudu koja govori da Miroslav jeste Devinov otac. Ipak, i nakon izrečene presude, Miroslav je odluku o očinstvu odbio uz jasan stav da vanbračnog sina nikada neće priznati. Međutim, Devin je mnogo puta isticao da njemu, kao odraslom čoveku i oformljenoj ličnosti otac više ne treba i da je njegova borba zapravo borba za istinu.

- Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo - kazao je tada Devin i dodao:

Pročitajte: STIGLA PRESUDA! Miroslav JESTE Devinov otac, a Mira sad pokazala MOĆNOG čoveka joj je sina priznao kao svog i vilu u kojoj žive (FOTO)

ATA IMAGES, Dragan Kadičć/Story arhiva

 

- Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.

U znaku borbe za istinu Devin Antonović oglasio se na "Facebook-u" svoje majke Mirjane, kako bi pozvao sve koji ga u ovoj borbi podržavaju da se u Srbiji promeni zakon o DNK - kako bi njegova pobeda bila potpuna. Ova poruka indirektno upućena Miroslavu, još jedan je dokaz da je njegov vanbračni sin izrastao u neverovatnog čoveka, borca za ljudska prava, ali i čoveka koji želi da se istina dokaže u potpunosti i ceo svet sazna ko je njegov otac.

 

 

Komentari (7)

Loading
GRADINJAR

16:01 13.06.2022

I ŽIVOTINJA SE NE ODRIČE SVOJIH POTOMAKA ! OSTAO ĐUBRE DO KRAJA !

Jelka

16:17 13.06.2022

E,,,,, Ne mogu da verujem da jedan odrastao čovek ne može i neće da pristane na test istine ili laži o čemu više da pričamo E Srbije ko su ti Srbijanci,,,, dali ponos ili čifuti po svakom pitanju daleko vam lepa kuća i vama i vašem ponosi😂😜😢

Nada

17:33 13.06.2022

Devine, zar ti je toliko bitno da ti Miroslav bude otac, ti si doktor, imas bogastvo od ocuha koji ti je otac jer si sa njim rastao,toliko se ponizavate i vrtite u krug, i hocete na silu nesto promjeniti. Moras shvatiti da je tvoja majka kriva isto kao i Mirislav da je ona bila ljubavnica a on ljubavnik Ti uzivaj u svojoj karijeri sti se blamiras?

lidija

08:01 14.06.2022

Koji crni tata? Tako se tate ne ponasaju! Digni ruke od njega,a Miroslav je zauvek pao u nasim ocima!

Ja

16:02 14.06.2022

Ljudi razumite,krv nije voda.Ovaj dobar,pametan i lep dečko želi da ima oca.Njemu ne treba njegova imovina,samo da ga voli kao sina.Svako pametno dete to želi.Sramota i tužno.Ja bih se ponosilaaa da je moj sin.Ovo je žalosno.Gospodine Darvine,niste jedini koga je roditelj odbacio.Dusa draga,samo napred,puno sreće u životu.On je pokazao kakav je,od ovoga nema nista strasnije🤮

Milivoj

17:27 14.06.2022

Po meni, ovaj decko se ponizava da bi udovoljio bolesno osvetiljubivoj majci. Nikad se ne bih toliko spustio da trazim da me prizna ovaj prazilukovic Miroslav. Druga stvar, ovim trcanjem za Miroslavom, Devin gazi sve ono sto je ocuh uradio za njega-dao mu svoje prezime i spasio ga blamaze. A posebna mi je misterija zasto je ova zena i bila sa Ilicem i rodila mu dete. Koliko znam, on nije posebno bogat a nije ni lep muskarac da bi "pala" na lepotu. Pare od njega nije mogla izvuci i na koju je foru on nju smuvao to je za sve mracna tajna koju znaju samo njih dvoje. Ako je bila lepotica mogla je da ulovi bogatasa, biznismena, nekog bogatog sportistu a ona se uhvatila za kukavnog Ilica koji je jos i ozenjen. Cirkus Kolorado, Televisa presenta....

Zelja

18:53 15.06.2022

Dragi Devine,sledece cu da kazem:1.Otac(bioloski!) moze biti svako,majka je jedna!Gospodja Antonovic je bila ljubavnica jednog ozenjenog coveka to znaci da je bila "samo" druga Violine!Staxje ocekivsla,da ce g. Ilic M.napustiti porodicu za vasu mamu?!Sama je pravila sebi iluzije,sama je i kriva!Nego bolje je da budete lojalni i da cenite onog coveka koji vas je prihvatio kao svog,podigao i vaspitao kao coveka!Zasto se vucarate po sudovima i medijima!Nista se i nikoga nemozete na nesto prisiliti kada nece i gotovo!