Celebrity News

Mesecima se nije osećala dobro, a onda je usledila STRAVIČNA dijagnoza: Najteži dani Biljane Obradović

Zdravlje Biljane Obradović bilo je izuzetno ugroženo....

Mesecima se nije osećala dobro, a onda je usledila STRAVIČNA dijagnoza: Najteži dani Biljane Obradović

Zdravlje Biljane Obradović bilo je ugroženo, a prava dijagnoza nije usledila odmah. Najteži dani i borba za normalan život usledili su nakon što je nekadašnja voditeljka saznala da ima tumor.

Zdravlje Biljane Obradović nije bilo dobro

Naime, na početku, Biljana je imala simptome poput umora, oticanja i dobitka na kilaži, te se obratila doktorima, koji su joj lečili štitnu žlezdu, nakon što su posumnjali na hipotireozu. Ipak, budući da se pridržavala svih datih saveta i instrukcija, a nije se osećala bolje, već je bila lošeg opšteg stanja, Obradovićeva se povrgla dodatnim analizama.

Pročitajte: Volele su istog muškarca - Nikada ne biste pogodili koji biznismen povezuje Anu Nikolić, Nikolinu Pišek i Biljanu Obradović (FOTO)

Instagram

 

Dijagnoza je isprva bila veoma zastrašujuća - tumor pankreasa:

Pročitajte: Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno: Vreme je za novo životno poglavlje!

Zoran Mirčetić

 

- Tumor koji je bio veličine 600 grama, 11 centimetara - to je kao jedna fudbalska lopta. Kada je urađena anamneza onda su videli da je došlo polako do 'raslojavanja', što ja kažem - zaista me je Bog pogledao da ja to uklonim u pravo vreme, jer da smo sačekali nekoliko meseci, ne bih znala u kom pravcu bi to moglo da se razvije - rekla je nekadašnja voditeljka svojevremeno, prenosi "Lepa i srećna" .

Zdravlje Biljane Obradović danas je dobro

Na svu sreću, u pitanju je bio benigni tumor, a ne rak, kako prenosi pomenuti medij, te se vremenom Biljana oporavila, a danas živi životom punim plućima, budući da je bolest bila izlečiva.

Komentari (0)

Loading