Celebrity News

Posle ubistva Đinđića ON je bio najmoćniji čovek u Srbiji i LJUBAVNIK Katarine Radivojević! Svi detalji TAJNE AFERE o kojoj se ćuti (FOTO)

Bivši dečko Katarine Radivojević stariji je od nje 20 godina i iz političke je sfere

Posle ubistva Đinđića ON je bio najmoćniji čovek u Srbiji i LJUBAVNIK Katarine Radivojević! Svi detalji TAJNE AFERE o kojoj se ćuti (FOTO)

Prema pisanju Espreso portala bivši dečko Katarine Radivojević je nekadašji najmoćniji čovek Srbije. Reč je navodno o Zoranu Živkoviću političkom funkcioneru koji je svojevremeno bio na poziciji premijera Vlade, a zatim i saveznog Ministra unutrašnjih poslova. U vreme najveće popularnosti Zoran je često punio novinske stupce, a najviše kada su ga dovodili u vezu sa Katarinom.

Pročitajte: Ima 42 a izgleda kao da je u dvadesetim: Katarina Radivojević priznala kojim se estetskim korekcijama podvrgla

 

 

Pisalo se tada, kako tvrdi Espreso, da je prva iskra između političara i glumice planula u niškom klubu gde je ekipa filma dočekivala pravoslavnu 2003, zajedno sa Živkovićem i njegovom porodicom. Nišlije su, navodno, brujale o njihovim glamuroznim provodima, pa i o tome da je Zoran Katarini obećavao stan i uloge u inostranstvu, kao i da su romansu okončali po njegovom napuštanju vladajućih redova. Da li je baš sve bilo ovako kako je pisano ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali na osnovu glumičinih izjava možemo da zaključimo koliko se od tih dana promenio njen kriterijum po pitanju muškaraca.

- U mladosti sam teško pristajala na kompromise, sada mi je još teže. Međutim, mnogo brže shvatam ko je prava osoba za mene. Zaljubljujem se u dušu s moćnim intelektom. Dešava se da neko pokušava lažno da se predstavi, ali sada to mnogo brže prepoznam.

Nakon ministarskog mandata bivši dečko Katarine Radivojević nastavio je da živi i radi u Srbiji sa porodicom, ona, s druge strane, spakovala je kofere i odselila se u Ameriku, gde boravi i danas. U domovinu tek ponekad svraća da poseti porodicu i prijatelje.

Komentari (0)

Loading