Celebrity News

Džentlmen od malih nogu! Sin Luke Jovića tek rođenoj sestrici priredio spektakularno iznenađenje (FOTO)

Sin Luke Jovića, koga je dobio tokom veze sa Anđelom Manitašević, još jednom se ostvario u ulozi starijeg brata. Ovog puta, najvrednijim poklonom obradovala ga je mama.

Džentlmen od malih nogu! Sin Luke Jovića tek rođenoj sestrici priredio spektakularno iznenađenje (FOTO)

Sin Luke Jovića postao je stariji brat po drugi put. Ovoga puta, njegova mama Anđela Manitašević na svet je donela preslatku devojčicu, koju je dobila iz veze sa svojim verenikom, fudbalerom Nemanjom Brankovićem.

Dok su mama i beba boravile u bolnici, Nemanja i David spremali su spektakularnu dobrodošllicu. Sin Luke Jovića za sestricu je spremio prelep kutak u stanu, a iznad kreveca balonima je bilo ispisano i ime devojčice.

Pročitajte: Nemam oko čega da se dogovaram s Lukom, naš sin obožava mog novog dečka... Prva ekskluzivna ispovest bivše žene Luke Jovića!

 

 

Anđela Manitašević i Nemanja Branković za svoju princezu odabrali su ime Lola.

 

 

Podsećamo, David je pre godinu dana prvi put dobio bratića Alekseja, koga je njegov otac dobio iz veze sa Sofijom Milošević, a poznati par uskoro će se još jednom ostvariti u ulozi roditelja dečaka. David će kroz par meseci još jednom postati stariji brat, a sudeći koliko je brižan prema sestrici, ova uloga mu se izuzetno dopada.

Komentari (0)

Loading