Celebrity News

Zabrana prilaska ističe za dva dana, Jelena iznela uslove pomirenja! Da li je Duško spreman?

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića intrigira javnost. Zabrana prilaska, koju je Duško dobio nakon sukoba na Božić uskoro ističe, a mnogi se pitaju kako sada izgleda život u porodičnoj vili na Dedinju

Zabrana prilaska ističe za dva dana, Jelena iznela uslove pomirenja! Da li je Duško spreman?

Jelena Karleuša prvi put se oglasila povodom skandala, koji je na božićno jutro ove godine, njen brak vinuo u žižu medijskog interesovanja. Diva je o svemu što se tog dana dogodilo dugo ćutala uz apel na medije da njenu porodicu ostave na miru.

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića međutim, danas je vodeća tema, jer se Jelena Karleuša konačno oglasila, a oni koji čitaju između redova rekli bi da je Dušku ovo lekcija i poziv na pomirenje.

Pročitajte: Kući se ne vraća, a sad je uhvaćen na zadnjem sedištu limuzine - Pogledajte s kim se provodi Duško Tošić u Turskoj (FOTO)

Instagram

 

- Ukoliko čovek želi da je njegova žena anđeo, prvo joj od života mora načiniti raj, jer anđeli ne žive u paklu - glasi poruka koju je Jelena objavila na svom "Instagram" profilu.

Zabrana prilaska koju je dobio Duško ističe za dva dana, a da li će se život u vili na Dedinju nakon toga pretvoriti u raj, ili pakao, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading