Celebrity News

U javnosti je bila nasmejana, ali Ksenija Vučić je poslednjih godina života u sebi nosila VELIKU TUGU: Moja bol je velika

Ksenija Vučić preminula je danas u 56. godini života, a nedavno, pri svom poslednjem pojavljivanju, govorila je o patnji sa kojom se susretala godinama unazad...

U javnosti je bila nasmejana, ali Ksenija Vučić je poslednjih godina života u sebi nosila VELIKU TUGU: Moja bol je velika

Ksenija Vučić preminula je u Beogradu večeras, a uzork njenog preranog odlaska nije još uvek poznat široj javnosti. Njena porodica i prijatelji ne mogu da se oporave od šoka i prihvate stravičnu vest da Ksenije više nema.

Ksenija Vučić preminula u 56. godini života patila je zbog jedne stvari

Ugledna novinarka, direktorka televizije "Pink 3" , bivša supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u javnosti se nije pojavljivala često, ali je sedam dana pred smrt gostujući u jednoj emisiji, otkrila sa čime se suočavala kao majka i otkrila sve što joj je bilo na duši dugi niz godina, a tiče se njene dece, Danila i Milice Vučić.

Naime, iako je bila vrlo čvrsta tokom, kako je rekla, raznih targetiranja njene porodice, ona je priznala da ju je najviše bolela nepravda koju njena deca trpe.

Pročitajte: Da li je slutila? Poslednje objave Ksenije Vučić pokazuju u kakvom se stanju nalazila dan pred smrt (FOTO)

 

 

- Kad skineš sve slojeve nepristojnosti, dođeš do nemoći. Možeš da budeš zadovoljan jer iza svega toga ne stoji sila i moć, već nemoć. Ali to ne znači da to ne boli i da ne ostavlja trag prema onom na koga je upereno. Naš sin i ćerka imaju naviku da, za sada, da sve nešto što osećaju i što ih muči, podele sa nama. Kroz sve te razgovore dolazimo do zaceljenja. Nije teško zamisliti koliko to može da zaboli mlado biće. On će biti moje dete i kad bude imao 50 godina. Danilo živi pod pritiskom od 16 godine, sada ima 24. Milicu su pokušavali da “uvuku” u sličnu priču, ali trpi ono što se događa njenom bratu, jer su jako vezani. Daleko brže i pre vremena je on sazreo zbog svega što je prošao. Uskraćene su mu društvene mreže, jer će to biti zloupotrebljeno. Sa svim tim je pomiren i sa time živi. On je samo “pomagalo” kojem oni žele da potresu njegovog oca na najgori način - rekla je Ksenija Vučić, gostujući u "Podkastu sa Lavom" .

Pročitajte: Tuga i muk - Predsednik Aleksandar Vučić se oglasio povodom smrti svoje prve supruge Ksenije Vučić (FOTO)

 

 

Podsetimo, preminula Ksenija Vučić (devojačko Janković) imala je karijeru dugu 30 godina tokom koje je postigla velike uspehe i intervjuisala značajan broj važnih i uticajnih ličnosti. Stupila je u brak 1997. godine sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim je iste godine dobila sina Danila, a potom 2002. godine ćerku Milicu. Godine 2009. Kseniji je postavljena dijagnoza disekcije aorte. Reč je o poremećaju koji podrazumeva cepanje krvnog suda, pri čemu krv ulazi u nastalu pukotinu i izaziva „lažni“ lumen aorte, piše "Blic" , a operisana je u Parizu. 

Komentari (0)

Loading