Celebrity News

Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

Autor: | 23/01/2022

Ana Ivanović imala je vremena da dobro upozna svoju nemačku tazbinu

Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

O porodici Ane Ivanović (34) verovatno smo do sada naučili gotovo sve, ali koliko smo za sve ove godine njenog braka sa Bastijanom Švajnštajgerom (37) uspeli da proniknemo u pozadinu njene nemačke tazbine? Švajni je, čini se, jednako omiljen i dobrodošao u našoj zemlji koliko i Ana a i on je više puta pokazivao istu ljubav prema Srbiji, ali o njegovoj porodici nije se mnogo toga pisalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

 

Dok ovih dana promovišu Bastijanovu biografiju "Jedan od vas", poznati supružnici pokazuju koliko su u prethodnim godinama naučili jedno o drugom, a Ana je svakako imala vremena i da upozna porodicu bivšeg fudbalera. U njenom najužem krugu nalaze se majka Monika, otac Alfred i brat Tobijas i svi su veoma lepo dočekali Anu kao novog člana porodice Švajnštajger. Ona je danas, komotno možemo reći, "jedna od njih", baš kao što su i njena i Bastijanova deca Luka i Leon.

 

 

Zanimljivo, o Bastijanovom ocu i bratu tu i tamo postoje neke fotografije u javnom prostoru, ali majka Monika teško se može ugledati. Ona bira takav način, dok Aninom svekru Alfredu po svemu sudeći nešto manje teško pada da ga sin podeli sa čitavim svetom. Jasno je na koga je nemački sportista povukao svoju genetiku budući da se mnogi slažu da prilično liči na oca, a kada vidite i njegovog brata Tobijasa jasno je da su geni odradili svoje.

Pročitajte: Ne razumemo se! Ana Ivanović posle pet godina braka progovorila o problemima: Za sve krivi svekar i svekrva

 

 

Ana se navodno dobro slaže sa nemačkom rodbinom, a otkako Basti i ona žive u Vestendorfu u Austriji nisu previše daleko od njegovog oca koji živi na pola sata udaljenosti. Bivša teniserka se ipak još uvek nešto teže sporazumeva sa Bastijanovim roditeljima budući da nemački jezik još nije sasvim savladala.

- To mi predstavlja problem, još učim da govorim nemački a onda mi oni dođu sa bavarskim - bila je iskrena jednom prilikom.

 

 

Komentari (0)

Loading