Celebrity News

VELIKA TUGA: Prerani odlazak Akija Rahimovskog šokirao javnost

Autor: | 22/01/2022

Pevač grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski jutros je primljen u bolnicu ali nije izdržao

VELIKA TUGA: Prerani odlazak Akija Rahimovskog šokirao javnost

Javnost je rastužena vešću o preranom odlasku muzičke legende Akija Rahimovskog, frontmena i pevača grupe "Parni Valjak" koji je u 67. godini preminuo nakon što mu je pozlilo, a detalji njegove smrti tek će biti saopšteni. Kako je njegov menadžer otkrio, Aki je ranije jutros prebačen u bolnicu u Novom Mestu, ali lekari nisu mogli mnogo da učine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •Anja• (@gr_anja94)

Vest o njegovom odlasku na društvenim mrežama objavile su Akijeve kolege iz grupe a pozdravili su se od njega čuvenim stihom.

- 'Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati'. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - stoji u objavi.

Bio je rođeni Nišlija, ali je vrlo brzo prešao da živi u Skoplju. Muzikom je počeo da se bavi već sa sedam godina uz podršku svog oca, profesora muzike. Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. Po treći put postao je otac krajem 2019. godine, kada je dobio ćerkicu sa svojom novom devojkom Barbarom. Polovinom 2018. godine imao je blaži moždani udar.

Komentari (0)

Loading