Celebrity News

OVOME SE NISMO NADALI! Duško danas slavi 37. rođendan, a evo da li je stigla čestitka od supruge!

Duško Tošić slavi rođendan, 37. po redu..

OVOME SE NISMO NADALI! Duško danas slavi 37. rođendan, a evo da li je stigla čestitka od supruge!

Duško Tošić slavi rođendan danas, a svi čekaju reakciju njegove supruge Jelene Karleuše. Naime, fudbalski menadžer, koji je napunio 37. godina danas, oglasio se na društvenim mrežama, gde su mu brojni prijatelji uputili dirljive reči povodom njemu važnog dana.

Pročitajte: Dočekali smo RASPLET - Jelena Karleuša donela ODLUKU o RAZVODU od Duška

Instagram

 

Naime, nasilje koje se dogodilo za Božić, kada je navodno Duško ošamario svoju suprugu Jelenu, uzdrmalo je javnost, koja je budno pratila svaki korak poznatog para. Tako su i sada svi budno pratili da li će Jelena reagovati nakon perioda ćutanja i čestitati javno suprugu rođendan. Međutim, imajući u vidu navodni incident i zategnute odnose pevačice i fudbalera, koji je dobio zabranu prilaska Jeleni, njena čestitika je ove godine izostala.

Pročitajte: Prva ispovest Duška Tošića nakon što mu je zabranjeno da 30 dana priđe supruzi: Zašto mene predstavljate kao lošiju stranu?

Instagram

 

Dušku Tošiću su čestitali rođendan prijatelji, sudeći po njegovim objavama na "Instagramu" , a Jelena je otputovala u Dubai, gde će održati koncert za vikend.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija - Jelena Karleuša okružena Duškovom porodicom iz Orlovata, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, Jelena i Duško su se navodno posvađali u svojoj kući na Dedinju za vreme Božićnog ručka, što je navodno ekskaliralo tako da ju je suprug ošamario, čime se dalje bave nadležne institucije.

Komentari (0)

Loading