Celebrity News

Udaje se Terzićeva ćerka! Luksuzni prsten zasijao na ruci, a svi se pitaju ko je Mašin misteriozni verenik (FOTO)

Udaje se Maša Terzić, saznaju domaći mediji...

Udaje se Terzićeva ćerka! Luksuzni prsten zasijao na ruci, a svi se pitaju ko je Mašin misteriozni verenik  (FOTO)

Udaje se Maša Terzić, piše “Telegraf” , a glamurozno venčanje planirano je za ovu godinu. Nasledica Zvezdana Terzića uživa u ljubavnoj idili sa svojim izabranikom i budućim mužem, koji se ne eksponira u javnosti, budući da nije javna ličnost. Kako navodi pomenuti medij, verenik Maše Terzić ne živi u Srbiji, a njihova veza traje već godinu dana.

Udaje se Maša Terzić - Čestitamo!

Odlučivši da podignu odnos na viši nivo, par je rešio da se venča, a mnogi smatraju da će to biti venčanje godine, iako se spekuliše da će biti intimno. Takođe, Maša je na društvenim mrežama pokazala skupoceni verenički prsten i luksuznu burmu brenda Cartier. Ona nije zaprošena na tradicionalni način, piše pomenuti medij, već joj je partner istovremeno dao oba prstena, čija vrednost dostiže vrtoglavih 3500 evra.

Pročitajte: Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića - Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading