Celebrity News

Na ivici monaškog života! Ivan Bosiljčić odlukom iznenadio javnost, a EVO da li ga Jelena podržava

Glumac Ivan Bosiljčić ostvario je svoju veliku želju uoči 43. rođendana…

Na ivici monaškog života! Ivan Bosiljčić odlukom iznenadio javnost, a EVO da li ga Jelena podržava

Glumac Ivan Bosiljčić, osim što je čovek kojem je najvažnija porodica, poštuje i tradiciju, kao i veru, a kako pišu domaći mediji, duhovni put mi je važan i prati sve običaje.

Njegova supruga Jelena Tomašević podržava sve njegove izbore i prava mu je podrška. Tako mu je pre nekoliko meseci ispunila rođendansku želju, a to je da poseti manastir u Rusiji. Sada je glumac povodom svog 43. rođendana odlučio da podeli fotografiju sa Jelenom i ćerkom Ninom, koja je nastala u Rusiji u trenutku koji će zauvek pamtiti.

Glumac Ivan Bosiljčić na pragu monaškog života

- Ova fotka se zove sekund do zagraljaja. Tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku. Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rodjendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto! - poručio je Bosiljčić svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Takođe, Ivan je otkrio da mu je ispunjena najveća želja-  da poseti manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima.

Pročitajte: Ista je majka: Nina Bosiljčić se ruku pod ruku sa ocem Ivanom prvi put pojavila na Jeleninom koncertu i svi komentarišu JEDNO (FOTO)

 

 

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rodjendanska želja - da ovde dodjemo zajedno!  - napisao je ushićeno glumac.

Kako piše “Blic” , Bosiljčić je vrlo pobožan i živi u skladu sa monaškim životom.

Pročitajte: Dugo ju je krio od medija - Ivan Bosiljčić je pre Jelene voleo OVU ZGODNU PLAVUŠU (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Ivan je rođen na praznik i zato svaki put upali sveću za Serafima i njemu se moli. Njemu je duhovni život izuzetno blizak i poštuje sve što je u skladu sa monaškim životom. Njegovu ikonu drži u kući, a Jelena i ćerka znaju koliko mu je sve to bitno. Zato nije bilo polemike oko toga da mu nekoliko meseci pred rođendan ispune želju, kada su svi imali vremena, i odu u Rusiju da posete čuveni manastir - rekao je izvor pomenutog medija.

Komentari (0)

Loading