Celebrity News

DRAMA: Problemi u vezi Anastasije Ražnatović i dečka Đorđa, za sve je kriv Viktor Živojinović

Problemi u vezi Anastasije Ražnatović, kako pišu domaći mediji, sve su češći, a svoje zasluge za komplikacije u odnosu Tase i Đorđa Kuljića ima i Viktor Živojinović

DRAMA: Problemi u vezi Anastasije Ražnatović i dečka Đorđa, za sve je kriv Viktor Živojinović

Iako već dugo žive zajedno, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su se uselili u svoju prvu zajedničku nekretninu, luksuzni stan u elitnom naselju na Dorćolu. Međutim, ono što pripadnicima sedme sile nije promaklo je da problemi u vezi Anastasije Ražnatović postoje. 

Naime, njen dečko sve češće izlazi sa društvom, među kojim je i Viktor Živojinović, dok Anastasija to vreme provodi u stanu. Kako piše "Svet" iako ona svom dečku ne pridikuje, nije ravnodušna što ih Viktor odvaja.

Pročitajte: Praznična idila u stanu od 700.000 evra! Zavirite u NOVI dom Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ne može da joj ne smeta to što Viktor stalno zove Đorđa u provod, on nije u vezi, uživa, izlazi, ima prava da radi šta hoće. Iako Anastasijin dečko izbegava javne događaje i gotovo da ne koristi društvene mreže, po objavama na Viktorevom "Instagramu" jasno je da su njih dvojica nerazdvojini, a najčešće se sastaju upravo u noćnom provodu. Nedavno su zajedno otputovali i na Kopaonik, a Anastasija je ostala u Beogradu, kako bi završila poslednje pripreme oko pesme "Ubica" - kaže izvor blizak pevačici za pomenuti list.

Da li Anastasiji smeta što njen dečko sa prijateljima još uvek živi "momački" život, javnosti nije poznato. Ona se do sada na svoju vezu nikada nije žalila, a fotografije sa Viktorom, iz zajedničkog provoda i sama je nekoliko puta objavila. Da li su prijateljski odnosi među Breninim sinom i Cecinom ćerkom narušeni, ostaje da vidimo, ali sigurno je da u vezi Anastasije i Đorđa ipak cvetaju ruže i da su u zajedničkom životu njih dvoje izuzetno srećni i usklađeni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading