Celebrity News

Da li ju je Jelena zaista prihvatila? Nova devojka Novakovog brata progovorila o TAJNAMA porodice ĐOKOVIĆ i svi se PITAJU JEDNO!

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov, devojke Novakovog brata Đorđa bio je misterija za javnost.

Da li ju je Jelena zaista prihvatila? Nova devojka Novakovog brata progovorila o TAJNAMA porodice ĐOKOVIĆ i svi se PITAJU JEDNO!

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov, kao i čitave porodice Đoković sa snajom, intrigira medije i znatiželje obožavatelje. Mnogi su se zapitali kako se supruga najboljeg tenisera na svetu slaže sa jetrvom i kako ju je ostatak porodice prihvatio.

Naime, nakon što su voditeljka i Đorđe Đoković otpočeli romansu pre skoro godinu dana, niko nije ni slutio da će se njihova ljubavna priča brzo razvijati, o čemu svedoči činjenica i da je Saška upoznala celu porodicu Đoković.

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov rasvetljen

- Novaka sam brzo upoznala i njegovu Jelenu i decu, predivni su ljudi. On je čovek koji je broj jedan u svetu, a kada je sa svojom porodicom, on je jedan Novak Đoković, sin Dijane i Srđana i brat Marka i Đoleta. Ima divnu energiju, širi pozitivne misli i ne štedi u tome. Oni su svakako uz Noleta. Neprestano se čuju, ne znam koliko su deca upućena u sve to. Tara je veoma mala, Stefan je jako pametan dečak, moguće da je nešto shvatio, ali ja nemam te informacije. Svi se trudimo da damo podršku Novaku - objasnila je devojka Đorđa Đokovića u intervjuu za “24sedam” .

Pročitajte: Tek se saznalo da Đokovići imaju novu snaju, a Noletov brat Đorđe već povukao VELIKI POTEZ U VEZI (FOTO)

Instagram

 

Osim što je otkrila koliko je bliska sa Đokovićima, Saška je otkrila kakav je njihov porodični život:

- Smatram da svako ko neguje prave vrednosti i voli taj porodični život, da im je porodica Đoković asocijacija za ljubav, slogu, poštenje. Svakodnevno sam sa njima, oni nisu od onih koji bi pravili fejk situacije. Nikada nisu u fazonu "daj da okačim sliku". Oni to sve rade tajno, a uvek su zajedno. Stvarno žive ljubav - dodala je ona za pomenuti portal.

Po svemu sudeći, Jelena i Novak su je lepo prihvatili, a Đorđe je kako tradicija nalaže upoznao i njene roditelje:

Pročitajte: SVI JE ZNATE! Noletov brat Đorđe u vezi sa OVOM POZNATOM VODITELJKOM, pitanje je šta će reći mama Dijana

Profimedia

 

- Mnogo mi je drago što sam sa njima, što sam upoznala Đoleta, mislim da je to velika sudbina kada smo on i ja u pitanju. Što se tiče porodice, stvano su me lepo prihvatili, bukvalno sam ih sve upoznala jako brzo. Generalno, naša veza je išla brzim tokom. I moji roditelji su upoznali Đoleta, negujemo prave vrednosti - otkrila je Saška, prenosi pomenuti portal.

Komentari (0)

Loading