Celebrity News

Razvod više ne može da se skriva: Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Roditelji Saše Kovačevića obeležili su mu život velikom traumom

Razvod više ne može da se skriva: Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Saša Kovačević već dugo je u ljubavi se svojom izabranicom Zoranom Tasovac, a njenu ćerku Iskru Srejović doživljava kao svoju ćerku. Posvećen devojčici i Zorani, Saša se nada da će u jednom momentu i on i njegova izabranica dobiti dete, kako bi porodica bila kompletna.

Ipak, iako je porodica koju je sebi izgradio oaza blagostanja, Saša Kovačević doživeo je veliku traumu kada se njegova primarna porodica raspala a roditelji odlučili da se razvedu.

Pročitajte: OVDE STANUJE LJUBAV! Zavirite u dom Saše Kovačevića i Zorane Tasovac, jedan detalj neće vas ostaviti ravnodušnim (FOTO)

 

 

Iako o odnosima u porodici Saša nikada ne priča, pre pet godina u domaćim medijima odjeknula je kao bomba vest - razveli se roditelji Saše Kovačevića.

Posle višegodišnjih nesuglasica Milena i Dragan Kovačević, uprkos pokušajima njihovih sinova da izglade odnose roditelja, razveli su se a majka je napustila stan koji su iznajmljivali u Zemunu. Ovaj porodični krah ostavio je ozbiljne posledice na Sašu, koji je odlučio da o tome ne priča javno, ali je sve od sebe dao da svoj odnos sa Zoranom Tasovac zaštiti od ma kakvih trzavica i njenoj ćerki bude kao otac.

Komentari (0)

Loading