Celebrity News

Radmilo Armenulić do detalja objašnjava šta je sve LAŽ u filmu Toma: Sve ovo nije fer prema mojoj Silvani

Radmilo Armenulić, teniski as i suprug tragično nastradale pevačice Silvane Armenulić podelio je svoje impresije nakon gledanja filma "Toma" i šokirao domaću javnost...

Radmilo Armenulić do detalja objašnjava šta je sve LAŽ u filmu Toma: Sve ovo nije fer prema mojoj Silvani

Radmilo Armenulić, kako je otkrio za domaće medije, žestoko je revoltiran filmom "Toma" , koji je režirao Dragan Bjelogrlić. Kako bivši tenski as tvrdi, mnogi delovi pomenutog filma su izmišljeni, a Silvana Armenulić nije predstavljena kako joj dolikuje.

Iako tvrdi da su glumci dobro odradili svoj deo posla, Radmilo je nezadovoljan mnogim pojedinostima u filmu.

Radmilo Armenulić otkriva nepravilnosti u filmu "Toma"

- Ja držim obećanja. Evo sad se spremam da izađem iz kuće i ukratko ću vam reći moje impresije. Gledao sam film i pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali. Međutim, video sam događaje koji nisu postajali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete i da proverite na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je tada dala medijima. Dalje, ona se pre veze sa mnom, 1958. godine, zabavljala sa jednim apotekarom iz Novog Sada koji se zvao Đuka - tvrdi Armenulić za "Informer" i nastavlja:

Pročitajte: "ZBOG TOGA BI DANAS NAJVIŠE ŽALILA" - Sestra Silvane Armenulić otkriva šta pevačica nije stigla da uradi pre svoje pogibije (FOTO)

 

 

- Nakon što su njih dvoje završili vezu, sa mnom se upoznala 1959. godine i od tada smo svakog dana bili zajedno. Nismo se razdvajali. Dve godine kasnije smo se venčali. Možda je Toma bio u nekoj emotivnoj vezi, ali ne sa mojom Silvanom. Takođe, nikad nisam čuo da su pevali zajedno. Mi smo se tajno venčali jer ja u to vreme nisam smeo da kažem roditeljima, pošto je ona bila pevačica - otkrio je Radmilo za pomenuti medij.

Takođe, suprug Silvane Armenulić nije zadovoljan kako je on predstavljen u flmu, te je njegov utisak da je celokupan film neistinit.

Pročitajte: Drama - Željko Joksimović bezuspešno pokušao da zaštiti Jovanu od Bjele

 

 

- Tu sam se tek pokidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek. Cune i Tozovac su predstavljeni na smešan način. Ne mogu da kažem, Toma je bio izvanredan muzičar i tekstopisac, ali sa druge strane, kockar i alkoholičar. Sve je neistinito - izričit je nekadašnji teniski as.

Prema njegovim rečima, najviše mu je zasmetalo to što je Silvana predstavljena kao nemoralna žena: 

- U početku je prikazuju golu, u gaćama i brushalteru, što nije u redu. Ispalo je kao da je laka žena. Ljudi koji je ne poznaju mogu da stvore pogrešan utisak o njoj. Tada kad je u filmu prikazivana radnja s Tomom nama se rodila ćerka. Tako da sve ukupno nema veze sa istinom. Moja ćerka nema nameru da gleda film - rekao je Radmilo Armenulić za pomenuti medij.

Komentari (7)

Loading
Boris

11:21 04.01.2022

Halo, Radmilo, nije pravljen dokumentarac vec film koji je 7. umetnost. Velika je to razlika. Primedbe nisu na mestu kao i mnogih drugih.

Aleksandar Arsovic

23:48 04.01.2022

Drago mi je da ste zdravi I da Vas pamet jos uvek sluzi.🤟❣️

Посматрач

00:17 05.01.2022

Ако се прави филм о једној легенди као што је Тома Здравковић онда филм мора бити што истинитији и то не би угрозило Томину легендарност! Радмило је потпуно у праву!

djole

11:43 05.01.2022

Umetnički film ne mora da oponaša realnost. U ovom filmu ema ni scene sa Slavije kad se Silvana svojim autom zakucala u Armenulić ev pošto ga je ugledala sa preljubnicom. Sa, čini mi se, glumicom Mijanom Pejić. Da je film umetnički bezvredan ne bi ga, za samo par meseci videlo milion ljudi.

Bojan Radović

17:50 05.01.2022

Ajde bre Radmilo, pa nemoj da si ljubomoran što je Toma za tebe bio veličina, što je imao sve osim mnogo para zbog kojih se Silvana udala za tebe a volela ipak njega. Pozdrav i sve najbolje u 2022!

Vera

08:26 08.01.2022

Zbog čega bi film morao biti u svemu istinit? Onaj ko stvara film ima slobodu da režira kako hoće.