Celebrity News

Nataša Bekvalac pred Novu godinu skinula rukavice: Ko mi je i kako namestio Novaka Đokovića

Veza Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac svojevremeno je bila vodeća tema u domaćim medijima. Pred Novu godinu, Nataša je odlučila da otkrije pravu istinu

Nataša Bekvalac pred Novu godinu skinula rukavice: Ko mi je i kako namestio Novaka Đokovića

Čini se da je svaki emotivni odnos u koji je Nataša Bekvalac ušla izazvao ogromnu pažnju domaće javnosti, ali je veza Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac svojevremeno bila tema broj 1.

Nataša i Nole 2009. godine bili su vodeća vest, a tada se u medijima pisalo da je Novak čak stavio tačku na vezu sa Jelenom zbog Novosadske barbike, koja je tada bila u braku. 

Veza Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac javnost i danas interesuje, pa je Nataša odlučila da u Novu godinu uđe potpuno iskrena i otkrila sve detalje ovog odnosa.

Pročitajte: Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu - Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

Boško Karanović/ Petar Djordjevic

 

- Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča pošto je sve namešteno, apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve - rekla je za Srpski telegraf.

Za najboljeg tenisera sveta, Nataša je imala samo najlepše reči:

- Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije.

Komentari (0)

Loading