Celebrity News

Sve je spremno: Anastasija za kumu na venčanju sa Kuljićem odabrala OVU poznatu glumicu (FOTO)

Svadba Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića iščekuje se sa nestrpljenjem

Sve je spremno: Anastasija za kumu na venčanju sa Kuljićem odabrala OVU poznatu glumicu (FOTO)

Najpopularniji mladi par i zvanično je otpočeo zajednički život u svom stanu u elitnom naselju na Dorćolu. Sada domaća javnost sa nestrpljenjem očekuje potvrđeni datum događaja decenije, svadbu Anastasije i Đorđa Kuljića.

Svadba Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića već dugo je glavna tema u medijima, međutim, par se još uvek nije odlučio da stane na "ludi kamen", ali da o tome ipak razmišljaju svedoči činjenica da je Anastasija već odabrala kumu.

Pročitajte: Ovde stanuju Anastasija i Đorđe - Evo na šta su potrošili preko 700.000 evra! (FOTO)

Instagram

 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - rekla je Anastasija tokom gostovanja u emisiji "Nedeljno popodne".

Njeno prijateljstvo sa Tarom Milutinović, koja je svima poznata iz Tasinih objava na društvenoj mreži "Instagram", traje godinama, a krunisaće ga kumstvom, koje obe sa nestrpljenjem očekuju.

Inače, Tara se oprobala u glumačkim vodama, a imaćemo prilike da je gledamo u seriji "Šetnja sa lavom", u kojoj glume i Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Komentari (0)

Loading