Celebrity News

Posle toliko godina od razvoda: Pogledajte koja koleginica čeka Novu godinu u zagrljaju Jovana Memedovića (FOTO)

Jovan Memedović Novu godinu čeka u njenom zagrljaju

Posle toliko godina od razvoda: Pogledajte koja koleginica čeka Novu godinu u zagrljaju Jovana Memedovića (FOTO)

Od kada se pre sedam godina Jovan Memedović razveo od lepe Mirjane, sa kojom je u ljubavi bio više od dve decenije i dobio dvoje dece, ćerku Mašu i sina Uroša, svi se pitaju kada će zgodni voditelj pasti u ruke neke lepotice.

Šarm Jovana Memedovića nadaleko je čuven, baš kao i njegova posvećenost u skrivanju privatnog života. Baš zato javnosti nije poznato sa kim će u četiri zida Jovan Memedović dočekati najluđu noć, ali će publika na malim ekranima moći da vidi jedno.

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

 

Jovan Memedović u novogodišnjoj noći, barem u snimljenoj emisiji "RTS-a" nalaziće se u društvu najmoćnije žene javnog servisa, Olivere Kovačević.

Ovaj praznični spektakl Olja je najvila na svom "Instagramu" fotografijom punom prijateljske topline.

- Kada kolega i džentlmen donese toplu čokoladu na snimanje ispred Crkve Svetog Marka. To je od njega tako prirodno - napisala je Olivera, a komplimente džentlmenu uputila je i Dragana Kosjerina.

Jasno je dakle da će u novogodišnjoj emisiji "RTS-a" Memedović biti u društvu najlepših koleginica, a sa kim će zaista dočekati početak Nove godine, javnosti nije poznato.

Komentari (0)

Loading