Celebrity News

Dubravka se OPUSTILA! Glumicu nikad niste videli u ovakvom izdanju, evo zašto se svi čude snimku koji je objavila Anja Mandić (FOTO)

Autor: | 26/12/2021

Glumica Dubravka Mijatović sutra puni 53 godine

Dubravka se OPUSTILA! Glumicu nikad niste videli u ovakvom izdanju, evo zašto se svi čude snimku koji je objavila Anja Mandić (FOTO)

Iskreno govoreći, retke su prilike u poslednje vreme kada i na poslovnom planu čujemo o glumici Dubravki Mijatović, a kamoli da se nešto više zna o njenom privatnom životu. Poznata dramska umetnica već godinama je poznata po tome što svu svoju privatnost veoma uporno čuva podalje od radoznale javnosti pa je baš zato svima bilo zanimljivo kada je njena dobra drugarica i koleginica Anastasija Mandić na svom "Instagram" profilu podelila jedan privatan trenutak sa popularnom Dubravkom.

Instagram screenshot @anjuta_mandic

 

Bezazleno ali svakako mnogo simpatično, mnogima je bilo interesantno da vide Dubravku kako jede svoju omiljenu poslasticu, ali i kako to izgleda kada završi s palačinkama. Sama Dubravka nema naloge na društvenim mrežama što dodatno otežava publici da upozna njen život, pa je ovo bila jedna lepa prilika za to.

Pročitajte: Dubravka Mijatović: Ovu njenu stranu sigurno niste znali

Instagram screenshot @anjuta_mandic

 

Dubravka sutra puni 53 godine pa je kod nje sada sigurno još prazničnija atmosfera nego kod mnogih. Glumica se, međutim, već godinama ne menja što zadivljuje mnoge žene koje joj zavide na mladolikosti. Da su u pitanju svakako dovbri geni, potvrđeno je nedavno kada je javnosti predstavljena i Dubravkina ćerka Iva Radaković čija je fotografija osvojila internet. Tu se jasno može videti da mlada Iva apsolutno liči na svoju mamu, te da u porodici svakako postoji taj presudan gen.

Facebook

 

Komentari (0)

Loading