Celebrity News

Istina se ne može sakriti: Kakav odnos zaista ima Tamara Dragičević sa svekrvom Marinom (FOTO)

Svekrva Tamare Dragičević baka je za primer. Unuci je naprosto obožavaju, ali i snaja, poznata dramska umetnica, koja zahvaljujući njenoj pomoći neometano može da se prepusti glumačkim i "Instagram" zadacima.

Istina se ne može sakriti: Kakav odnos zaista ima Tamara Dragičević sa svekrvom Marinom (FOTO)

Odlično se svekrva Tamare Dragičević, Marina Benčina, snalazi u ulozi bake. Pored Tamarinog supruga, glumca Petra Benčine ona ima još troje dece, ćerke Anu i Nadu i sina Igora, koji je takođe umetnik, a pored odraslog sina svog prvenca Igora, Marina sada uživa u najslađim godinama unuke Staše i unuka Lazara.

Pročitajte: Svekrva Tamare Dragičević, sestra je poznate glumice, a nedavno je ostala bez oca

Dva prelepa anđela, koje je Dragičevićeva pre pet i dve godine donela na svet, uvek Marini vraćaju osmeh na lice, a zarad njihove sreće ona je spremna na sve. Kada god sin i snaja moraju zbog posla negde da otputuju ili je potrebno da od kuće budu odsutni na par sati, ona je tu da ih rado zameni, poigra se sa unucima, nagrani ih, presvuče, ispriča priču za laku noć i uspava. 

Pročitajte: Peti rođendan Staše Benčine nije mogao da protekne bez svekrve Tamare Dragičević, a jedna stvar će vas oduševiti (FOTO)

Svekrva Tamare Dragičević naprosto uživa u svakom zadatku koji joj sin i njegova izabranica povere i ne krije da jedva čeka da dobije unuke i koje će joj podariti ćerke, Ana i Nada. Naslednike je vaspitala tako da su samostalni, odgovorni, a još od malih nogu ona i suprug puštali su ih da sami donose odluke i biraju svoj put. Izuzetno je na njih ponosna i za to ima puno razloga. Petar i Igor vrlo su cenjeni glumci, Nada je svršeni master Fakulteta organizacionih nauka, a Ana instruktorka plesa, nedavno je privela kraju studije medicine.

Pročitajte: Fotografija otkriva sve! Evo kako se Petar Benčina zaista slaže sa porodicom Tamare Dragičević

 

Komentari (0)

Loading