Celebrity News

KRIVA ZA NJEGOV I NININ RAZVOD: Poznata glumica prekinula ćutanje i otkrila detalje afere sa Lečićem

Afera Branislava Lečića sa poznatom glumicom, nije se zasigurno dogodila, već su postojala brojna nagađanja o njegovom odnosu sa koleginicom, dok je bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović.

KRIVA ZA NJEGOV I NININ RAZVOD: Poznata glumica prekinula ćutanje i otkrila detalje afere sa Lečićem

Afera Branislava Lečića sa glumicom Marijom Vicković bilo je nešto o čemu se pre nekoliko godina intenzivno šuškalo i govorkalo po kuloarima i u medijima.

Afera Branislava Lečića - potpuna misterija

Budući da se glumac razveo pre pet godina od uspešne voditeljke Nine Radulović, sa kojom je dobio sina Lava, spekulisalo se da je Marija razlog za njihov rastanak.

Pročitajte: Ana Lečić PRVI PUT o ocu i optužbama - Znala sam da će biti tako!

Luka Šarac

 

Naime, Branislav i Marija Vicković bili su viđeni zajedno u Oslu, dok su provodili vreme radeći na jednom tadašnjem projektu, a njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže. Mnogi su tada komentarisali da su kolege otpočele avanturu, ipak do dana današnjeg to nije dokazano niti postoje čvrsti dokazi, osim spekulacija.

Pročitajte: Porodično gnezdo ostalo je njoj - Posle razvoda od Branislava Lečića, Nina Radulović sa sinom živi ovde (FOTO)

 

 

Dodatno “ulje na vatri” bilo je višemesešno ćutanje glumice, koja je tek nakon medijskih navoda o navodnoj aferi i nakon tišine, odlučila da progovori o gorućoj temi na domaćoj javnoj sceni.

- Niti sam negirala, niti sam potvrdila to. Prosto se nisam oglašavala jer ne želim da gradim karijeru na taj način - izjavila je Vickovićeva za “Exkluziv" svojevremeno.

Takođe, ona nije ni potpuno demantovala ovu vezu:

Pročitajte: Nina Radulović pokazala sina - Na koga vam više liči desetogodišnji Lav kojeg je dobila s Branislavom Lečićem? (FOTO)

 

 

- Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati - bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari - rekla je glumica, ostavši nedorečena, u pomenutoj emisiji.

Danas, šta je pravi razlog rastanka Nine Radulović i Branislava Lečića, poznat je samo njima, a oni se, po svemu sudeći nisu osvrtali na ove spekulacije, već su ostali u dobrim odnosima zarad zajedničkog sina.

Komentari (0)

Loading