Celebrity News

Sada je jasno kakav je njihov brak: Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić oduvek je bio skladan

Sada je jasno kakav je njihov brak: Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić traje nekoliko decenija, a važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. Iz svoje bračne zajednice, popularni par dobio je sina Ivana, koji je krenuo očevim stopama. Osim što polažu sav trud u naslednika, Aleksandar i Biljana neguju svoju dugogodišnju ljubav.

S obzirom na to, nije ni čudo da kada god se pojave u javnosti, kao što je to nedavno bio slučaj, oni prosto začude mnoge.

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić - svi se pitaju koja je tajna uspešnosti

Aleksandar Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić uslikani su na snimanju novogodišnjeg programa televizije “Pink”, a mnogi su primetili koliko je njihova ljubav jaka, budući da je pevač sve vreme bio naklonjen prema supruzi, vodivši računa da joj je sve po volji. Takođe, mnogi smatraju da je prava retkost u današnje vreme da je nečija ljubav jaka kao prvog dana, te da Ilić i Biljana prosto blistaju kada su zajedno.

Pročitajte: Tatina KOPIJA - Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Ata Images

 

Inače, oni su otpočeli vezu na nesvakidšnji način:

– Probao sam i dobio korpu, nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača – rekao je Aca Ilić svojevremeno, prenosi „Alo”.

Komentari (0)

Loading