Celebrity News

Šta se dogodilo sa zdravljem Dragane Mićalović? Svi su zabrinuti nakon njenog najnovijeg oglašavanja (FOTO)

Zdravlje Dragane Mićalović, nakon njene najnovije objave, čini se nije sjajno

Šta se dogodilo sa zdravljem Dragane Mićalović? Svi su zabrinuti nakon njenog najnovijeg oglašavanja (FOTO)

Zdravlje Dragane Mićalović ispašta zbog glumičinom užurbanog tempa života, što su mnogi pomislili nakon njenog oglašavanja na “Instagramu”.

Zdravlje Dragane Mićalović - šta se dogodilo?

Glumica Dragana Mićalović vredno radi na novim projektima, a nedavno je imala premijeru predstave Ana Karenjina u Jugoslovneskom dramskom pozorištu, gde je pobrala sve simpatije publike, koja je bila oduševljena njenim izvođenjem ovog komada.

Pročitajte: ŠTA SE DESILO? Sloboda NIJE PODRŽALA sestru Draganu u NAJVAŽNIJEM trenutku, svi pričaju da su im odnosi OZBILJNO NARUŠENI!

Instagram screenshot

 

Ipak, lepa umetnica zabrinula je svoje pratioce na društvenim mrežama, kada je objavila fotografiju na kojoj se inhalira. U prvi mah svi su se zapitali da li je dobro, te šta joj se dogodilo. Iako nije ulazila u detalje po pitanju svog zdravlja, moguće je da joj je samo opao imunitet usled zime i puno rada.

Draganini uspesi govore sami za sebe, pa iako je možda delimično izgubila snage ili su joj stradale glasne žice i sinusi, sigurno će se brzo povratiti u redovne tokove života.

- Hoćeš ti sestro, ali neće telo - napisala je Mićalovićeva u svom stilu na svojoj fotografiji, a mnogi su joj poželeli brz oporavak.

Komentari (0)

Loading