Celebrity News

Iz porodičnog albuma: Fotografija Verice Rakočević sa ćerkama i sinom dok su bili deca krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Fotografija Verice Rakočević koja do sada nije bila viđena u javnosti, ugledala je svetlost dana

Iz porodičnog albuma: Fotografija Verice Rakočević sa ćerkama i sinom dok su bili deca krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Fotografija Verice Rakočević, koja je nastala pre nekoliko decenija, otopila je i najtvrđa srca i dokaz je koliko je kreatorka posvećena svojoj deci još od njihovih malih nogu.

Fotografija Verice Rakočević otkriva tajnu

Modna kreatorka Verica Rakočević, trenutno uživa u skladnom braku sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Njoj je to treći brak po redu, a pre Veljka bila je  u ljubavi sa Boranom Karamanom i Zoranom Rakočevićem. Dizajnerka je sa stjuardom Boranom dobila ćerku Elenu, dok je sa Rakočevićem dobila mlađu ćerku Milenu i sina Miodraga.

Pročitajte: Znali su da ne mogu da mu zabrane! Verica PRVI PUT o Veljkovim roditeljima i kako su prihvatili snaju koja je starija od njih!

Youtube Screenshot

 

Verica se podjednako posvetila svojoj deci, koji su već uveliko stasali u sposobne ljude i majčin su ponos. 

Takođe, nedavno se pojavila fotografija Verice Rakočević, koja je nastala dok su Elena, Miodrag i Milena bili samo deca. Ono što je, nakon što je pomenuta fotografija ugledala svetlost dana, postalo jasno- jeste koliko je Verica od prvog dana posvećena majka, te da je polagala računa da niko ne bude izostavljen, pa čak ni prilikom fotografisanja i oslikava pravu porodičnu idliu koja je vladala u njenom braku sa Zoranom Rakočevićem.

 

Komentari (0)

Loading