Celebrity News

Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginicu: Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić našao se u žiži interesovanja kada je sa tri decenije mlađom suprugom, u 76. godini dobio blizance. Domaća javnost nije prestajala da se pita, ko je mlada glumica, koju je osvojio Dragoslav?

Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginicu: Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

Naime, kada je bivši muž Snežane Savić, okončao brak sa glumicom sa kojom ima ćerku Anitu Lazić, neko vreme bio je sam, a onda je njegovo srce osvojila tri decenije mlađa glumica.

Dragana Turkalj, koju je publika mogla da gleda u serijama "Seljaci" i "Zvezdara" 2003. godine udala se za Dragoslava Lazića i svom, dodala njegovo prezime.

Pročitajte: Gledali ste je u serijama, ali niste znali da je OVA LEPOTICA ćerka Snežane Savić! Evo čime se danas bavi (FOTO)

 

 

Venčanje se odigralo u Koraćici, u kući njihovog venčanog kuma Velimira Bate Živojinovića.

Nekoliko godina kasnije, Dragana je Dragoslavu podarila blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

Bivši muž Snežane Savić na meti kritika, od kojih ga štiti 30 godina mlađa supruga

Kada je otpočeo zajednički život sa tri decenije mlađom izabranicom, Dragoslav Lazić našao se na meti osuda, tada je kao najveća podrška ustala njegova supruga Dragana Turkalj i o njihovom odnosu otkrila je sledeće:

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

 

 

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana.

Komentari (0)

Loading