Celebrity News

KONAČNO: Mira Škorić neće više da ćuti, progovorila o SUKOBU sa Cecom! (VIDEO)

Odnos Cece i Mire Škorić ne prestaje da intrigira javnost, budući da duži vremenski period po pitanju svog sukoba pevačice nisu govorile javno.

KONAČNO: Mira Škorić neće više da ćuti, progovorila o SUKOBU sa Cecom! (VIDEO)

Pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Mira Škorić nekada su bile dobre prijateljice, ali su svoje dugogodišnje prijateljstvo okončale. U prilog tim sve glasnijim govorkanjima da je njihov odnos loš, ide i najnovija reakcija Mire Škorić na pitanje o bivšoj prijateljici.

Odnos Cece i Mire Škorić, nije baš razjašnjen u javnosti, ali izgleda da između njih postoji izvesna "zla krv" . S obzirom na to da je Ceca u novoj sezoni šoua "Zvezde granda" uvrstila u svoj tim Ivanu Peters, na pitanja novinara da li će uvrstiti Miru, nije želela da komentariše, već je imala prilično žustru reakciju.

Nedavno, Mira je upitana od strane pripadnika sedme sile, da li je čula Svetlaninu izjavu u kojoj je navodno stavila tačku na priču o njoj, te da li želi da joj "oprosti" .

Pročitajte: VEĆ DUŽE VREME SMO RAZDVOJENE - Ovo je ćerka Mire Škorić, evo zašto se NE VIĐAJU (FOTO)

Instagram

 

- Nikad čula. Ne zanima me osoba. Kako ona mene može da zadrži, ko je ona? Neću da komentarišem osobu. Mogu da budem užasno bezobrazna - rekla je vidno revoltirana pevačica, koja je izbegla da da direktan odgovor na pitanje.

 

Iako tačan razlog sukoba široj domaćoj javnosti nije poznat, preostaje samo vreme da pokaže šta se desilo između nekadašnjih velikih prijateljica, odnosno gde je pošlo po zlu.

 

 

Komentari (0)

Loading