Celebrity News

VENČANJE SE DESILO U TAJNOSTI? Burma na ruci Miloša Bikovića šokirala fanove, Ivana Malić je ta! (FOTO)

Oženio se Miloš Biković, bruje mediji, a obožavateljke mladog glumca su u transu. Burma na njegovoj ruci pokrenula brojne špekulacije, a evo šta je prava istina.

VENČANJE SE DESILO U TAJNOSTI? Burma na ruci Miloša Bikovića šokirala fanove, Ivana Malić je ta! (FOTO)

Od kada je Ivana Malić ušla u život Miloša Bikovića, par je gotovo nerazdvojan. Nova izabranica mladog glumca pratila ga je na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar - Ubrzanje" i tada se prvi put pojavila u javnosti, međutim, njihova veza trajala je mesecima pre toga.

Miloš je pre nekoliko nedelja otputovao u Rusiju zbog snimanja novog filma, a Ivana je pošla sa njim, što je potvrdila fotografijom iz Moskve. Nedugo zatim, pojavila se i fotografija Miloša Bikovića sa burmom na ruci, a fanovi su se odmah zapitali jedno - da li se Miloš Biković oženio?

Pročitajte: Iz Rusije s ljubavlju - Ova fotografija je dokaz koliko je Bikovićeva veza sa atraktivnom Crnogorkom ozbiljna (FOTO)

Instagram / Miloš Biković

 

Da li je Ivana Malić ta, vreme će pokazati, a burma na ruci Miloša Bikovića ovoga puta potvrdila je samo jedno - Oženio se Miloš Biković, ali za potrebe snimanja filma na kome u Rusiji radi.

 

Komentari (0)

Loading