Celebrity News

Nikad ga ne pokazuje! Ovako izgleda MISTERIOZNI suprug Marine Tadić (FOTO)

Suprug Marine Tadić vešto izbegava medije, ali je svojevremeno otkriveno kako izgleda.

Nikad ga ne pokazuje! Ovako izgleda MISTERIOZNI suprug Marine Tadić (FOTO)

Pevačica Marina Tadić uživa u ljubavnoj idili sa svojim izabranikom advokatom, Urošem. Njih dvoje prošle godine dobili su ćerkicu Veru i tako krunisali svoju snažnu ljubav. Ipak, iako je primetno srećna, Marina izbegava da eksponira supruga u javnosti.

Suprug Marine Tadić je pravi dasa

Suprug Marine Tadić bio je donedavno potpuno misteriozan i nepoznat domaćoj javnosti, ali je ipak otkriven njegov identitet. Otac malene Vere bio je dugogodišnji prijatelj sa pevačicom, pre nego što su uplovili u emotivnu vezu, pa kasnije stali i na "ludi kamen" .

Marina je svojevremeno priznala da se udala u tajnosti i otkrila kakav je Uroš otac.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Ovde žive mala Vera, misteriozni Uroš i Marina Tadić (FOTO)

Screenshot

 

- Istina je. Uroš i ja venčali smo se prošle godine. To smo učinili veoma tiho, bez cirkusa i pompe. Tako smo želeli i on i ja. Naš moto glasi: Ljubav se rađa iz prijateljstva, jer smo nas dvoje pre braka bili dugogodišnji prijatelji. Posebno me je oduševio kada je postao otac, on je najbolji tata na svetu. Toliko je posvećen i brižan da ne znam da li može bolje. Da ne čuje zlo ‒ izjavila je Marina tada, prenosi "Alo" .

Ipak, prema njenim rečima, ona supruga nikada nije ni krila, već se on ne eksponira budući da nije javna ličnost.

‒ Nikada nisam krila partnera. On jednostavno nije čovek iz javnog života i nikada nije želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito -  rekla je Marina svojevremno za "Hello" .

Komentari (0)

Loading