Celebrity News

Posle njene smrti posećivala je PSIHIJATRA: Evo kako izgleda MAJKA Dragane Katić (FOTO)

Majka Dragane Katić najveća je podrška i pomoć bila voditeljki, kada se rastala od oca svojih sinova, blizanaca Bojana i Bobana, Nakon majčine smrti Dragana se potpuno slomila, te je najbolje rešenje bilo da potraži pomoć psihijatra, što je i učinila.

Posle njene smrti posećivala je PSIHIJATRA: Evo kako izgleda MAJKA Dragane Katić (FOTO)

Prilično rano se Dragana suočila sa gubitkom majke, čija bolest, a potom i smrt ju je do te mere pogodila da je spas pronašla u razgovorima sa stručnjakom. Njen gubitak pamti kao najbolniji period svog života, a tvrdi da i danas gledajući se u ogledalu traži njene crte lica, što joj ne zadaje velike muke budući da izuzetno liče.

- Prošla sam kroz njenu bolest, borila sam se sa svim onim izazovima koje mi je svaki dan nosio, a znala sam da odlazi neko ko mi je tako drag i blizak. Meni je majka bila desna ruka u odgajanju dece i moji sinovi su mnogo bili vezani za nju. Istovremeno sam se borila za njen život i za to da moja deca to prihvate i sa svojom tugom što nam se to dešava - ispričala je jednom prilikom voditeljka, koja je ubrzo nakon majčine smrti  završila kurs „Silva metod za samopomoć“, tehniku kontrole stresa i razvoja uma, što joj je pomoglo da se reši nagomilanog stresa i tuge, a  dugo je želela da napiše i knjigu na tu temu i svoje iskustvo podeli sa drugima.

Pročitajte: Dragana Katić ne prihvata da njene kume više nema: Ponos joj je bio jako bitan, stoički je sve podnosila

Instagram

 

Majka Dragane Katić bila je jedna od malobrojnih ljudi koja se voditeljki našla u nevolji, kada je sa dva sina, blizancima Bobanom i Bojanom ostala sama. Od njihovog oca razišla se još tokom trudnoće, a on godinama posle toga nije plaćao alimentaciju. Majka je stoga učestvovala kako u odgajanju unuka, tako i u tom finansijskom momentu, bar na početku, na čemu joj je ona, njoj ali i ocu beskrajno zahvalna. Dragana rado sa svojim pratiocima deli uspomene na mamu, što je i nedavno učinila i u opisu napisala "Zauvek se grlimo".

Na fotografiji Katićeva nema više od godinu i po dana, ipak svaki trenutak zabeležen s majkom zlata joj vredi i iznova ih se priseća listajući stare albume.

Komentari (0)

Loading