Celebrity News

Milan Marić prvi put posle RASKIDA: Stavio sam sebe na prvo mesto, ne ljubav (VIDEO)

Milan Marić glumac je koji može da se pohvali kako vanrednim talentom, tako i karijerom koja već godinama ide isključivo uzlaznom putanjom. Gotovo da ne postoji kvalitetan projekat da Milan u njemu ne učestvuje, makar kroz epizodne uloge.

Milan Marić prvi put posle RASKIDA: Stavio sam sebe na prvo mesto, ne ljubav (VIDEO)

Film "Toma" u kojem tumači lik pevača Tome Zdravkovića jedan je od najgledanijih u regionu, a taman što se prašina tim povodom slegla Marić uveliko dobija nove komplimente na račun svoje izvedbe. Nove, možda čak i još jače ovacije na račun zgodnog glumca pristigle su nedavno od strane odabrane publike u Kombank dvorani za rolu Luke u seriji "Besa", koja je toga dana premijerno prikazana.

Na premijeri se Milan Marić pojavio sa malim zakašnjenjem ali vidno raspložen, a u kratkom razgovoru za magazin Story otkrio je šta možemo od njegovog junaka u seriji novo da očekujemo, da li će se Luka opredeliti za ljubav ili posao, odnosno naklonost vođe mafije. Odgovorio nam je i na pitanje šta je od ta dva njemu prioritet, kao i da li je zadovoljan na emotivnom planu.

Pročitajte: NEVEROVATNO koliko liče: Upoznajte majku Milana Marića (FOTO)

O ljubavnom životu  Milana Marića dosta se pisalo u poslednje vreme, najviše o njegovoj odluci da uplovi u vezu sa skoro 20 godina starijom Jelenom Pavlović, ali i o tome da je sa njom  ubrzo po razotkrivanju romanse okončao vezu.

 

 

Komentari (0)

Loading