Celebrity News

ONA SIJA: Devojka Andrije Miloševića Aleksandra PRVI PUT u javnosti sa stomakom do zuba, a svi su primetili JEDNO (FOTO)

Trudna Aleksandra Tomić, pojavila se u pratnji svog dugogodišnjeg emotivnog partnera na premijeri predstave "Mačka pečena" i svi pogledi bili su uprti u nju.

ONA SIJA: Devojka Andrije Miloševića Aleksandra PRVI PUT u javnosti sa stomakom do zuba, a svi su primetili JEDNO (FOTO)

Trudna Aleksandra Tomić prvi put se pojavila u javnosti, od kada su mediji preneli vest o njenoj trudnoći. Trudnički stomačić koji joj savršeno pristaje istakla je uskom crnom haljinom, a prisutne kolege i prijatelji nisu skidali osmehe sa lica.

Sreća koju sada Aleksandra i Andrija osećaju je neopisiva, posebno što se dolazak bebice sve više bliži. Njih dvoje s nestrpljenjem očekuju prvi susret sa svojim detetom, o čijem polu i imenu još uvek ne žele da govore u javnosti.

Pročitajte: NAJRADOSNIJE VESTI stižu od Andrije Miloševića i Sandre Tomić! Poznati par čeka bebu

Petar Đorđević

 

Ipak, primetno je da Aleksandra Tomić uživa u blagoslovenom stanju, a mnogi kažu i da se drastično prolepšala, što je kompliment koji joj na lice mami osmeh.

Sreća je neopisiva, a o najradosnijim vestima glumac je ovako govorio:

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je za medije, ostavivši nam prostora da čekamo trenutak, kada će on i njegova izabranica otkriti pol bebe i ime koje su za nju odabrali.

Pročitajte: Pogledajte u kakvom luksuzu letuje Andrija Milošević sa devojkom Sandrom! Na ovom pogledu im svi zavide (FOTO)

Petar Đorđević

 

 

 

Komentari (0)

Loading