Celebrity News

OTKRIVAMO! Ksenija Bujišić TRUDNA, evo kad stiže druga beba i kog je pola

Ksenija Bujišić trudna - ekskluzivno saznaje "Story"!

OTKRIVAMO! Ksenija Bujišić TRUDNA, evo kad stiže druga beba i kog je pola

Voditeljka „Šok tok” emisije na "Prvoj" televiziji Ksenija Bujišić (27) proživljava jedan od najlepših perioda života, uprkos sve većoj neizvesnosti zbog pandemije. Da je u blagoslovenom stanju i da s verenikom Miljanom čeka drugo dete, saznali smo iz izvora bliskih njenom profesionalnom okruženju. Da se lepe vesti daleko čuju, shvatili smo kada nam je rečeno da je majka Lore presrećna i da zrači pozitivnom energijom i blagošću. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je krajem aprila. Ovog puta, voditeljka će dobiti sina, a kako smo saznali, i ovu trudnoću podnosi odlično i ide na posao – nema mučnine, a ni promene raspoloženja.

– Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću i zaista nije bilo razloga da ranije odem s posla. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnije, niko nije trpeo, sem mog sna – rekla je Ksenija o periodu kada je čekala Loru, koja sada ima dve i po godine. Kako saznajemo, njena porodica je ushićena što će dobiti pojačanje na proleće.

Pročitajte: Hrabar potez Ksenije Bujišić, vredan aplauza! Fotografija govori više od reči

Luka Šarac

 

– Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima – voditeljka se poverila prijateljima. Čuva se, naravno, maksimalno zbog pandemije virusa kovid 19, i sve aktivnosti, osim poslovnih, svela je na minimum zbog bezbednosti. Iako odlazi na posao, izbegava bilo kakva okupljanja, osim s bliskim prijateljima i rodbinom u svom domu. Planira da radi kao i tokom prve trudnoće, odnosno do momenta kada bude mogla neometeno da obavlja svoj posao. "Sve dok se budem dobro osećala, nema razloga da odlazim na pauzu", poverila se lepa plavuša svojim prijateljima. Ona im je otkrila i da je Lora odmah saznala da će postati starija sestra i da smatra da kod nje neće postojati ljubomora, kad beba dođe na svet, jer devojčica obožava decu. Ona se ne plaši kako će funkcionisati kada bude imala malo dete i bebu, jer joj je porodica bila od ogromne pomoći i kada se rodila Lora.

– Miljan stalno ostaje sam s Lorom, on ju je čuvao od početka. Ali moram da spomenem i moje roditelje i mlađeg brata, koji su mi na raspolaganju 24 sata dnevno svih dana u nedelji. Oni uživaju s Lorom i ona s njima, tako da bez bake, deke i ujaka – sve bi bilo nezamislivo. Porodica mi je najveća podrška i ne bih bila tu gde jesam da oni ne stoje iza mene, veliki i jaki poput planine. Beskrajno sam im zahvalna, moj uspeh je zapravo naš zajednički. Vrlo sam vezana za mamu i tatu, a sve njihove kvalitete sam potpuno spoznala kada sam i ja postala majka – rekla je Ksenija, koja je odrasla uz dva brata, te je i sama maštala o velikoj porodici. Iste snove deli i njen nevenčani suprug Miljan, o kome voditeljka ima samo reči hvale.

Ovu i mnoge druge vesti čitaćete u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 24. novembra.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading