Celebrity News

Ceo Balkan ih osuđuje: Zašto je fotografija Petra Graša i njegove 15 GODINA MLAĐE devojke naišla na BURU

Fotografija Petra Graša i Hane Huljić izazvala je buru u javnosti, a svi komentarišu jedno.

Ceo Balkan ih osuđuje: Zašto je fotografija Petra Graša i njegove 15 GODINA MLAĐE devojke naišla na BURU

Još od kada su Petar Grašo i Hana Huljić obelodanili svoju vezu, strasti se u javnosti ne smiruju. I dok brojni fanovi hrvatskog zavodnika prate par u stopu, ima i onih koji oštro osuđuju njegov novi emotivni izbor.

Naime, fanovi koji su navijali da Petar i Danijela, njegova bivša devojka, sa kojom je u strasnoj romansi bio čak dve decenije, svoju vezu krunišu brakom, burno reaguju na to što samo nekoliko meseci nakon raskida pevač ne prestaje javno da pokazuje koliko je zaljubljen u mladu Hanu.

Pročitajte: EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA - Petar Grašo se odlučio na VELIKI KORAK u vezi sa novom devojkom Hanom

 

 

Tako je poslednja fotografija Petra Graša i Hane Huljić, na kojoj srećni i nasmejani poziraju izazvala opštu buru fanova, koji su primetili da Danijela slomljenog srca pati, dok on ne krije svoju ljubav.

Ipak, bilo je i onih koji su paru poželeli brak i dug skladan život ispunjen ljubavlju, bezerzervno podržavajući njihovu vezu.

Komentari (1)

Loading
Marija

23:17 22.11.2021

Ne razumem zašto svi predpostavljaju da kad je veza raskinuta, žena je automatski ta koja je povređena i slomljenog srca? Šta ako su davno raskinuli ali tek sad je to izašlo na videlo kad je Petar našao drugu? Šta ako je ona njega ostavila? Uostalom, Danijela je mogla davno da se uda za njega da su hteli brak. Realno, ona je prelepa žena, divnog glasa. Čisto sumnjam da je Grašo bio primoran da bude sa njom punih 20 godina.