Celebrity News

KONAČNO UHVAĆENI: Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

Dečko Dragane Mićalović oduvek je bio misterija za domaću javnost. Uprkos trudu koji je uložila da svoju intimu sačuva, mediji su jednom ipak uspeli da saznaju ko je osvojio njeno srce, pa ipak, ubrzo zatim veza sa Stevanom Purićem okončana je. Međutim, to nije bio prvi put kada su mediji bili na tragu emotivnog izabranika mlade glumice.

KONAČNO UHVAĆENI: Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

Pre nego što je javnost saznala da je Stevan Purić dečko Dragane Mićalović, šuškalo se da je njeno srce osvojio stariji kolega, sa kojim je glumica prlilično bliska.

Naime, svojevremeno se šuškalo da je mlada glumica u vezi sa starijim kolegom Draganom Mićanovićem, a nagađanja su postala još glasnija kada se na društvenim mrežama pojavila njihova fotografija, na kojoj prisno poziraju na rođendanu glumice. 

Pročitajte: SADA JE JASNO OD KOGA SU NASLEDILE LEPOTU - Ovo je majka Slobode i Dragane Mićalović (FOTO)

Instagram

 

Tada su se u medijima pojavili napisi - Konačno uhvaćeni, Dragana Mićalović zaljubljena u kolegu.

Mlada glumica ipak, o tome nije želela mnogo da govori, kratko se oglasila, kako bi obrazložila čitavu situaciju:

- Nije... To je čovek.. Nas deli samo jedno slovo u imenu i jedno slovo u prezimenu. Ja svoj privatni život daleko krijem od svega. Tu (na društvenim mrežama) kačim samo ono što je meni u redu da Vi znate, tako da ni jednom niste videli mog dečka na Instagramu, a nećete ga ni videti - rekla je tada za medije, a oni vični čitanju između redova shvatili su da neko ipak postoji u životu mlade glumice. Nedugo zatim postalo je jasno da je zaljubljena u Stevana Purića, sa kojim je dve godine bila u strasnoj emotivnoj vezi.

Komentari (0)

Loading