Celebrity News

Afera i poruke sa NJOM zamalo su uništile brak Siniše Mihajlovića! Kako je Arijana prešla preko preljube

Brak Siniše i Arijane Mihajlović prošao je kroz ozbiljne testove. Zanosna Italijanka podarila je fudbalskoj legendi petoro dece, bila uz njega kada se borio protiv teške bolesti, a njihov odnos svojevremeno je prošao kroz tešku krizu.

Afera i poruke sa NJOM zamalo su uništile brak Siniše Mihajlovića! Kako je Arijana prešla preko preljube

Iako danas brak Siniše Mihajlovića mnogima služi kao primer skladnog odnosa, Siniša i Arijana prošli su kroz tešku krizu. Naime, Siniša je svojevremeno bio na udaru domaćih medija, zbog afere koju je imao sa poznatom starletom.

Siniša Mihajlović 2016. godine upoznao se na jednom beogradskom splavu sa starletom Sorajom Vučelić. U javnosti se tada pojavila i njihova prepiska koja je potvrđivala medijske napise o romansi koja je trajala nekoliko meseci.

Pročitajte: Žena Siniše Mihajlovića ne koristi Fotošop! Pokazala kako joj telo izgleda posle PETORO dece (FOTO)

I dok su Siniša i Soraja za medije ostali bez komentara i o ovom slučaju nisu želeli govore, mnogi su se pitali kako je preko svega prešla Sinišina supruga Arijana.

Brak Siniše i Arijane ostao je nenarušen, a čini se da je mudra Italijanka odlučila da ovu aferu izignoriše i sa svojim suprugom nastavi da negujei skladan odnos.

Nedavno su Siniša i Arijana obnovili bračne savete, a nedugo zatim dočekali su i svoju prvu unuku Violante.

 

Komentari (0)

Loading