Celebrity News

Doživele veliku traumu, ali ne prestaju da ređaju uspehe: Upoznajte sve tri ćerke Aca i Biljane Pejović, na koje su beskrajno ponosni (FOTO)

Ćerke Aca Pejovića, Magdalena, Marija i Iva, najveći su dar koji je pevač dobio od supruge Biljane.

Doživele veliku traumu, ali ne prestaju da ređaju uspehe: Upoznajte sve tri ćerke Aca i Biljane Pejović, na koje su beskrajno ponosni (FOTO)

Aco Pejović čovek je okružen ženama. Supruga i tri ćerke njegov su ceo svet, a da bi ih zaštitio od pažnje koju sa sobom nosi njegov posao, gotovo nikada se u javnosti ne pojavljuje sa njima.

Biljana je u njegov život donela radost, koja se postepeno umnožavala rođenjem Magdalene, Marije pa Ive, koja je definitivno mezimica svim članovima porodice.

Iako se trudi da ih sačuva od radoznalih pogleda, Aco Pejović ne krije da je beskrajno ponosan na uspehe svojih ćerki.

Magdalena je diplomirala na "FON-u", Marija je budući lekar, a Iva već sada pokazuje da će biti uspešna baš kao njene sestre.

Pročitajte: Dirljiva ljubav puna emocija! Isplivala nikad viđena, romantična fotografija Aca Pejovića i njegove supruge Biljane

Luka Šarac

 

- Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame - rekao je svojevremeno za "Hello!".

Tada je otkrio i kakvi su profesionalni afiniteti njegove najmlađe ćerke Ive.

- Iva je pretalentovana i siguran sam da će se u životu baviti glumom ili pevanjem. Andrija Milošević mi je, kada je odgledao predstavu, rekao: “Imaš glumicu u kući!”

U međuvremenu, Iva je izrasla u pravu lepoticu.

Pročitajte: Strah i neizvesnost zbog ženine bolesti - Kako je Aco tešio svoje tri ćerke?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

Ćerke Aca Pejovića momke predstavile ocu

Pevač je svojevremeno otkrio i da su ga starije ćerke upoznale sa svojim momcima.

- Malo sam blaža varijanta. (smeh) Šalu na stranu, jesam, obe su mi ukazale poštovanje time što su momke dovele pred mene i dopustile mi da budem deo njihovog života i u tom smislu. Hvala im što ne kriju emocije od mene ni kada je ljubav u pitanju, što o tome pričamo otvoreno i što se na tu temu često šalimo na, kako ga mi zovemo, porodičnom sastanku.

Komentari (0)

Loading