Celebrity News

Natalija i Nikola Jokić kakve niste upoznali: Otkrivamo drugu stranu života poznatog para koju oni pokušavaju da SAKRIJU (FOTO)

Nikola Jokić priznaje da je Natalija glava porodice.

Natalija i Nikola Jokić kakve niste upoznali: Otkrivamo drugu stranu života poznatog para koju oni pokušavaju da SAKRIJU (FOTO)

Slavni košarkaš Nikola Jokić (26), po mišljenju mnogih najbolji koji je ikada došao iz Srbije u NBA, od jutros je suočen sa salvama kritika zvog nesportskog poteza na jednoj utakmici, dok je drugi, takođe nemali deo javnosti, stao na stranu našeg sportiste. Međutim, ko god ga u ovim trenucima u njegovom timu tešio zbog neizvesnog nastavka sezone usled ovakvog događaja, niko to ne može uraditi bolje od Jokićeve supruge Natalije Maćešić koja se za ovih godinu dana koliko su u braku već više puta pokazivala kao njegov najjači oslonac.

Instagram

 

Par je pre dve sedmice proslavio prvu godišnjicu braka, a mesec dana pre toga njihov odnos je krunisan na najbolji mogući način jer su dobili ćerku koju su nazvali Ognjena. Ona je sigurno samo učvrstila brak koji je već imao veoma jake temelje budući da su se Nikola i Natalija zaljubili jedno u drugo još pre deset godina dok Jokićeva karijera nije bila ni nalik današnjoj.

Instagram

 

Par se veoma trudi da sačuva svoju intimu, ali mi vam ovom prilikom predstavljamo neke od njihovih zajedničkih fotografija koje do sada niste imali priliku da vidite. Neke od njih datiraju sa prošlogodišnjeg venčanja u Vojvodini koje je bilo strogo čuvano od javnosti.

Pročitajte: Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI!

Instagram

 

Instagram

 

Jedna fotografija pokazuje nam kako je par izgledao pre devet godina, a istu privrženost uspeli su da sačuvaju sve do danas.

Instagram

 

Nikola je nedavno dobio i laskavu titulu MVP igrača NBA lige a tom prilikom pohvalne reči uputio je upravo svojoj supruzi.

- Zaista cenim sve što Natalija radi za nas, ona je MVP, ona je najbolji igrač u našoj porodici trenutno. Zaista cenim način na koji sve to radi, pogotovo jer je sve to novo i za nju. Prilagođava se brzo, sve radi dobro, a ja sam tu samo da pružim podršku jer se osećam zaista beskorisno tu, nemam šta da radim - uz osmeh je poručio Nikola Jokić.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading