Celebrity News

Godinama je krila razvod! Ova kontroverzna glumica je ćerka Voje Brajovića (FOTO)

Ćerka Voje Brajovića, koju je dobio u prvom braku sa suprugom Ljiljanom, krenula je očevim stopama. Publika ju je zavolela u serijama "Vojna akademija" i "Urgentni centar", ali o njenom privatnom životu, znaju malo toga.

Godinama je krila razvod! Ova kontroverzna glumica je ćerka Voje Brajovića (FOTO)

Ćerka Voje Brajovića, od koga je nasledila veliki glumački talenat, glumi u pozorištu, a pojavila se i u nekoliko televizijskih projekata, a svog oca posebno obradovala je, kada mu je 2016. godine podarila unuku.

Petogodišnju Ines, kojoj je ime dala po svojoj omiljenoj pesmi Arsena Dedića, dobila je iz ljubavi sa deset godina starijim Sinišom Babićem.

Pročitajte: Iskra Brajović otkrila kako njena ćerka reaguje na to što joj je mama glumica - Ko je taj čika sa kojim se ljubiš?

Facebook printscreen

 

Iako su u braku bili svega dve godine, ljubav iz koje se rodila njihova ćerka bila je veoma jaka.

Ipak, Iskra je razvod dugo krila od javnosti, a kada su mediji saznali da se njen suprug, arhitekta Siniša Babić iselio iz zajedničkog doma, ona je sa društvenih mreža obrisala prezime Babić, a nekadašnjeg partnera prestala je da spominje u intervjuima.

 

 

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - ispričala je za "Glossy".

Nakon razvoda, Iskra je bila sa osamnaest godina starijim hrvatskim pevačem Mladenom Burnaćem, sa kojim je romansu nedavno okončala, a o svom trenutnom emotivnom statusu, glumica se nije oglašavala.

Komentari (0)

Loading